1. Доширакаар хийсэн бургер.
Талхны оронд шарсан доширакийг ашиглаж бас болдог байна. Энэхүү хоолыг Кейзо Шимамото гэх тогооч анх зохиосон бөгөөд өөрийн рестораныг хүртэл нээх зорилготой байгаа гэнэ.
2. Гахайн махтай өргөст хэмхэн гамбургер
Өргөст хэмхээ уртаар нь зүсэж зөөлөн хэсгийг нь аваад дотор нь хүссэн хавчуургаа хийгээрэй.
3. Шарсан төмстэй гамбургер
Котлет, ногоо, улаан лооль болон бяслаг орох бөгөөд талхны оронд шарсан төмс хэрэглэнэ.
4. Хавчуургатай чипс
Чипсний голд хүссэн орцоо нэмж хийж болно.
5. Зайдсанд ороосон хотдог
Энгийн хотдогийг хүн бүр л мэднэ. Харин зайдсанд ороосон хотдогийг туршаад үзээрэй танд тэс өөр амтыг мэдрүүлэх болов уу .
6. “Хөргөгчний үлдэгдлээр хийсэн бургер”
Хөргөгчинд байгаа бүхий л амттай зүйлээ цуглуулж, сүмсээр амтлаад гамбургер хийж идэж болох нь байна.
7. Котлет болон бяслагтай шарсан пончик.
8. Цагаан хоолтны хавчуургатай талх.
Энэхүү хоолонд махны оронд амтат чинжүү болон бусад төрлийн ногоо орно.
9. Улаан лоолиор хийсэн бургер
10. Грилл дээр шарсан хаштай сэндвич
Хашийг грилл дээр хоёр талаас нь шарж өөрт таалагдсан төрөл бүрийн хавчуургыг хийх боломжтой.
11. Улаан лооль, базилик, бяслагтай хавчуургатай талх
12. Хулуугаар хийсэн гамбургер
Эхлээд хулууны хальсийг зүсэж авах хэрэгтэй. Xулуугаа 1 см орчимын зузаантай хэрчиж хайруулын тавган дээр хоёр талаас нь шарж амтална. Хулуу дотроо зөөлөн, гаднаа шаржигнасан байх хэрэгтэй. Хоёр котлет хийж, хулууны нэг тал дээр нь гич түрхэнэ. Ингээд бэлэн болсон котлетаа тавьж, дээрэс нь бяслаг болон улаан лоолио тавьж үлдсэн тал хулуугаа тавиад гамбургер бэлэн болно.