Гахайн махтай "Кипр үндэсний" амтат хоолны жор!

Бид танд аз жаргал баяр хөөр нэмэх амттай хоолны жорыг долоо хоног бүрийн амралтын өдрүүдэд хүргэдэг уламжлалтай билээ. Харин өнөөдөр та бүхэндээ гахайн махаар хийж болох "Афелиа" хэмээх амтат хоолны жорыг хүргэж байна. Энэхүү хоолыг халуун ногоо болоод дарсаар амталж хийдэг бөгөөд Кипр  үндэсний зоогт тооцогддог юм.

Гахайн махтай "Кипр үндэсний" амтат хоолны жор!

Орц:

  • Гахайн мах - 600 гр
  • Улаан дарс (хуурай) - 150 гр
  • Үсүү - 1 цайны халбага
  • Шанцай - 1 чипс.
  • Ургамлын тос - 40 гр
  • Давс, перц - хүссэн хэмжээгээр

Орц:

Хийх дараалал:

1. Махаа жижиглэн хэрчинэ

2. Махан дээрээсээ давс, перц, шанцай, үсүү, дарс хийгээд хэсэг хугацаанд байлгана. 

3. Хайруулын тавгаа тосолж халаагаад махаа дээрээс нь хийн борлотол нь хуурна. 

4. Махаа хуурах явцад дээрээс нь үлдсэн дарсаа хийнэ

5. Маханд ус нэмж таглаад таглаад таглаад 80 минут байлгана.

Ингээд таны амтат "Афелиа" бэлэн боллоо. Сайхан хооллоорой!

Сурталчилгаа (15)
Хаах

Сэтгэгдэл

АНХААРУУЛГА: Уншигчдын бичсэн сэтгэгдэлд caak.mn хариуцлага хүлээхгүй болно. Манай сайт ХХЗХ-ны журмын дагуу зүй зохисгүй зарим үг, хэллэгийг хязгаарласан тул Та сэтгэгдэл бичихдээ бусдын эрх ашгийг хүндэтгэн үзнэ үү.
0/1000
  • ×
    Хариулах ({[{ cmmnt.children.length }]})
    0/1000
    • {[{ childComment.username }]} {[{ childComment.ip_address }]} ×
      {[{ childComment.text }]}
      {[{ childComment.dislike_count }]}
    • Бусад сэтгэгдэл ()
  • Бусад сэтгэгдэл ()