Одооноос эхэлж өндөгний хальсыг бүү хая! Яагаад гэвэл...

Хүн бүр шахуу өндөгний хальсыг юу ч бодож, саналгүй хогийн сав руу хаядаг нь нууц биш юм. Гэвч өндөгний хальс нь 90%-ийн кальцийн агууламжтай байдаг бөгөөд энэ нь хүний ясыг бэхжүүлэхэд ихээхэн ач тустай байдаг ажээ. "Дэлхийн Эрүүл Мэндийн Байгууллага"-аас хүртэл үүнийг батласан байна. Тэгвэл бид та бүхэндээ зориулан өндөгний хальсыг хэрхэн ашиглах тухай үнэтэй зөвлөгөөг хүргэе.

Одооноос эхэлж өндөгний хальсыг бүү хая! Яагаад гэвэл...
РИО ҮНЭГҮЙ ЯВ!
Хаах
Сурталчилгаа

1 Өндөгний хальсыг хэрхэн хэрэглэх вэ?

  • Хэрэггүй болсон өндөгний хальсыг сайтар угааж цэвэрлэнэ.
  • Үүнийхээ дараа 10 минутын турш буцалгаарай. Ингэснээр хальсан дахь төрөл бүрийн нян, бактери устах болно.
  • Зуухандаа хийж, 200 хэмд 15 минутын хугацаанд жигнэнэ.
  • Үүнийхээ дараа кофе бутлагч юм уу, эсвэл холигчинд хийж, цагаан нунтаг болтол нь сайтар холиорой.

Ингээд таны биед юу юунаас илүү хэрэгтэй кальцийн бэлдмэл бэлэн болох юм. 1/2 халбага нунтаг нь 400 гр кальцитай тэнцэх бөгөөд та хоол хүнсэндээ хэрэглэж, өөрийн биед дутагдаж буй кальциа нөхөөрэй. 

Өндөгний хальсыг хэрхэн хэрэглэх вэ?

Сурталчилгаа (15)
Хаах

Сэтгэгдэл

АНХААРУУЛГА: Уншигчдын бичсэн сэтгэгдэлд caak.mn хариуцлага хүлээхгүй болно. Манай сайт ХХЗХ-ны журмын дагуу зүй зохисгүй зарим үг, хэллэгийг хязгаарласан тул Та сэтгэгдэл бичихдээ бусдын эрх ашгийг хүндэтгэн үзнэ үү.
0/1000
  • ×
    Хариулах ({[{ cmmnt.children.length }]})
    0/1000
    • {[{ childComment.username }]} {[{ childComment.ip_address }]} ×
      {[{ childComment.text }]}
      {[{ childComment.dislike_count }]}
    • Бусад сэтгэгдэл ()
  • Бусад сэтгэгдэл ()