Одооноос эхэлж өндөгний хальсыг бүү хая! Яагаад гэвэл...

Хүн бүр шахуу өндөгний хальсыг юу ч бодож, саналгүй хогийн сав руу хаядаг нь нууц биш юм. Гэвч өндөгний хальс нь 90%-ийн кальцийн агууламжтай байдаг бөгөөд энэ нь хүний ясыг бэхжүүлэхэд ихээхэн ач тустай байдаг ажээ. "Дэлхийн Эрүүл Мэндийн Байгууллага"-аас хүртэл үүнийг батласан байна. Тэгвэл бид та бүхэндээ зориулан өндөгний хальсыг хэрхэн ашиглах тухай үнэтэй зөвлөгөөг хүргэе.

Одооноос эхэлж өндөгний хальсыг бүү хая! Яагаад гэвэл...

1 Өндөгний хальсыг хэрхэн хэрэглэх вэ?

  • Хэрэггүй болсон өндөгний хальсыг сайтар угааж цэвэрлэнэ.
  • Үүнийхээ дараа 10 минутын турш буцалгаарай. Ингэснээр хальсан дахь төрөл бүрийн нян, бактери устах болно.
  • Зуухандаа хийж, 200 хэмд 15 минутын хугацаанд жигнэнэ.
  • Үүнийхээ дараа кофе бутлагч юм уу, эсвэл холигчинд хийж, цагаан нунтаг болтол нь сайтар холиорой.

Ингээд таны биед юу юунаас илүү хэрэгтэй кальцийн бэлдмэл бэлэн болох юм. 1/2 халбага нунтаг нь 400 гр кальцитай тэнцэх бөгөөд та хоол хүнсэндээ хэрэглэж, өөрийн биед дутагдаж буй кальциа нөхөөрэй. 

Өндөгний хальсыг хэрхэн хэрэглэх вэ?

Сурталчилгаа (15)
Хаах

Сэтгэгдэл

АНХААРУУЛГА: Уншигчдын бичсэн сэтгэгдэлд caak.mn хариуцлага хүлээхгүй болно. Манай сайт ХХЗХ-ны журмын дагуу зүй зохисгүй зарим үг, хэллэгийг хязгаарласан тул Та сэтгэгдэл бичихдээ бусдын эрх ашгийг хүндэтгэн үзнэ үү.
0/1000
  • ×
    Хариулах ({[{ cmmnt.children.length }]})
    0/1000
    • {[{ childComment.username }]} {[{ childComment.ip_address }]} ×
      {[{ childComment.text }]}
      {[{ childComment.dislike_count }]}
    • Бусад сэтгэгдэл ()
  • Бусад сэтгэгдэл ()