Доорх хаягаар холбогдож дэлгэрэнгүй мэдээлэл авна уу.
99093445
info@caak.mn
facebook
Түүнийг хөрс сийрүүлэгч борнойн дискээр хийсэн байна. Гол нууц нь гангийн бүтцэд байгаа юм.
Ингээд тэр тавганд хоол хийж идэхээр шийдлээ.
Зах орж хийх хоолныхоо материалыг худалдаж авлаа. Гахайн мах, тугалын элэг, сонгино, сармис, төмс, бас мөөг авлаа. Хоолоо өнгөлөг, амттай болгохын тулд улаан лооль, ногоо, ногоон амтат чинжүү, айва жимс бас бус зүйл худалдаж авав.
Ногоогоо угааж, цэвэрлэн, хэрчинэ. Бүх зүйлийг шарахаас нь өмнө бэлдэх хэрэгтэй. Сайн хараад аваарай.
Тулгуур гадсаа газар хатган “нисдэг“ тавагаа байрлуулан тогтооно. Тавган дороо гал түлнэ.
Тавагаа халахаар тосоо бүгдийг хийнэ.
Дараа нь махаа хийгээд хурдан хутгаж хуурна.
Таван минутын дараа мах гоё шаргал өнгөтэй болно.
Төмсөө хийнэ.
Дараа нь сонгиноо
Баклажанаа (хаш) хийж сайтар хутгана.
Дараа нь чинжүү хийснээр гоё амт орно.
Мөөгөө хийх цаг нь боллоо. Сайн тал нь энэ тавганд хийж буй зүйл хэтэрхий хайрагдаж, түлэгдэхгүй.
Сармис, айва хоёроо хийнэ.
Жижиглэн хэрчсэн элгээ бас хийнэ.
Араас нь черри улаан лоолио.
Харин одоо анхаараарай! Захаар нь тойруулж өндөгөө хагалж хийнэ!
Өндөгнүүд тосны үлдэгдлийг авахаар тавгийг хазаалгахад хоолыг тавагнаас асгаруулахгүй байлгах болно.
Бэлэн боллоо.
Үнэхээр гайхалтай амттай болжээ!