Доорх хаягаар холбогдож дэлгэрэнгүй мэдээлэл авна уу.
99093445
info@caak.mn
facebook
Орц:
- Үхэр эсвэл хонины мах
- Сүүл
- Сонгино
- Лууван
- Сармис
- Төмс
- Ургамлын тос
- Давс
- Амтлагч
- Үхэр эсвэл хонины мах
- Сүүл
- Сонгино
- Лууван
- Сармис
- Төмс
- Ургамлын тос
- Давс
- Амтлагч
1. Өөрийн хүссэн хэмжээгээр мах болон ногоогоо бэлтгээрэй.

2. Хамгийн гол нь ширмэн тогоонд шарах ёстой гэдгийг мартаж болохгүй.

3. Эхлээд халуун тосонд махаа бор өнгөтэй болтол нь шарна.

4. Махныхаа дээрээс сүүл хийх хэрэгтэй.

5. Сонгино, лууван болон том хэрчсэн сармисаа нэмээрэй.

6. Хоолоо байнга хутгах хэрэгтэй шүү.

7. Сонгиноо болсны дараа төмсөө том хэрчээд, 5-10 минутын турш хутгаж шарна.

8. Одоо давс болон амтлагчаа хийх бөгөөд хар перец, амтат чинжүү, базилик гэх мэт зүйлсийг нэмж болно.

9. Дахин хэдэн минут хутгасны дараа зөөлөн гал дээр тавиарай.

10. Ойролцоогоор 50-60 минут болгоно.

Ингээд хоол бэлэн боллоо. Сайхан хооллоорой.

