Доорх хаягаар холбогдож дэлгэрэнгүй мэдээлэл авна уу.
99093445
info@caak.mn
facebook
1. Киргизийн куурдак
Бүхлээр нь шарсан махнаас жижиглэн хэрчиж аваад сонгино, сармис, перецтэй хамт хольж шарна. Энэ төрлийн хоол нь Дундад Азид ихээхэн алдартай бөгөөд өөр бусад төрлийн махаар ч хийж болно.
2. Тэмээний махан тушёнка
3. Хятадад хийсэн ботгоны махан зоог
Энэ бол уйгар гал тогооны хоол. Шарж хийхэд жижиг ботгоны махыг ашиглах бөгөөд модон дээр бэхэлж, бүхлээр нь шардаг байна.
4. Тэмээний махаар хийсэн Астраханий хиам
5. Тэмээний махаар хийсэн Монгол бууз
Монголчууд таван хошуу мал болон ангийн махаар бууз хийдэг ард түмэн билээ.
6. Тэмээний махан шаурма
Ойрхи Дорнод болон Дундад Азид "шаурма"-г тэмээний махаар хийдэг.
7. Амталсан тэмээний мах
Эхлээд өндөг чанаж дараа нь 10 ширхэг шарсан тахианы мах, тэмээний махыг үхрийн махан дотор хийж шардаг байна.
8. Тэмээний махан шорлог
Нүүрсэн дээр хийсэн мах гайхалтай амт, үнэртэй байдаг. Сирид энэ төрлийн хоолыг амсаж болно.
9. Чанасан тэмээний мах
Энэ хоолыг Египетэд хийдэг. Гараараа шууд идэх зориулалттай байдаг байна. Амт, үнэр оруулахын тулд их хэмжээний амтлагч хийдэг.