Доорх хаягаар холбогдож дэлгэрэнгүй мэдээлэл авна уу.
99093445
info@caak.mn
facebook
Танд хэрэг болох зүйлс
1. Төмсний нухаш
Чанасан төмс – 1 кг
Хөөрүүлсэн сүү 0,4 литр
Цөцгийн тос – 154 гр
Тахианы өндөг – 2 ширхэг
2. Вафлинууд
3. Чанартай сосиск
4. Өндөг, давс, перец
5. Хийн плитка, хайруулын таваг, оливын юмуу наран цэцгийн тос
Төмсний нухаш нь маш халуунаараа байх ёстой. Учир нь вафлиа халааж, гарын аясаар, уян хатан байлгахад халуун төмсний нухаш гол үүрэг гүйцэтгэдэг.
Юуны өмнө вафли дээрээ төмсний нухашаа түрхээд, дунд нь сосискоо хийж, бөөрөнхийлнө. Дараа нь хэрчиж, өндөгөөр бүрж өгнө. Ингээд бэлэн болсон хоолоо халаасан тосондоо хийж шарна. Их амархан байгаа биз? Тавтай сайхан зооглоорой.
Харин намрын улирлын бонус болгож, улаан дарсны өмнө иддэг цутан шөлийг хийх аргыг толилуулж байна. Зураг бүр дарааллын дагуу, ойлгомжтой байгаа тул тайлбар илүүц биз ээ.
Харин орцны хувьд:
-Мах 1кг
-Төмс 2-3кг
-Бөөрөнхий сонгино, лууван – тус бүрээс 2 ширхэг
-Томатны соустай эрдэнэ шиш (3 шил) + томатны соус
-Давс, перец, оливын тос юмуу наран цэцгийн тос
-Газ, плита, котелок…
-Сармис