Америкчуудын идэх дуртай амтат Жамбалаяа зоогийг хэрхэн хийдэг вэ?

Өнөөдөр та бүхэнд зориулж амралтын өдөр хийх амтат жамбалаяагийн жорыг хүргэхээр бэлтгэлээ. Энэхүү хоол нь Америкаас гаралтай бөгөөд зарим орцыг нь хүссэнээрээ өөрчилж болдогоороо онцлог юм. Гэхдээ та бүхэнд хамгийн түгээмэл жорыг нь хүргэж байна.

Америкчуудын идэх дуртай амтат Жамбалаяа зоогийг хэрхэн хийдэг вэ?
РИО ҮНЭГҮЙ ЯВ!
Хаах
Сурталчилгаа

1 Орц:

Зайдас - 400 гр

Будаа - 350 гр

Согино - 1 ш

Амтат чинжүү - 200 гр

Улаан лооль - 300 гр

Сармис - 2 хумс

Томатны паст - 1 хоолны халбага

Ургамлын тос - 60 мл

Яншуй - Хүссэнээрээ

Давс, перц - Хүссэнээрээ

Орц:

2 Хийх дараалал

  1. Улаан лоолио зүсээд усанд буцалгана
  2. Бүх ногоо болон зайдасаа жижиглэнэ
  3. Хүнсний ногоог дараах дарааллаар хуураарай: сонгино, чинжүү, улаан лооль.
  4. Хүнсний ногоон дээрээ давс, чинжүү, улаан томатны паст, сармис, зайдасаа нэмнэ.
  5. Будаагаа халуун устай хийнэ.
  6. Саваа таглаад будаагаа бэлэн болтол нь хүлээнэ.
  7. Бэлэн болмогц нь яншуйгаар дээрээс нь цацна.

Ингээд таны бэлтгэсэн амтат жамбалаяа бэлэн боллоо. Сайхан хооллоорой!

Сурталчилгаа (15)
Хаах

Сэтгэгдэл

АНХААРУУЛГА: Уншигчдын бичсэн сэтгэгдэлд caak.mn хариуцлага хүлээхгүй болно. Манай сайт ХХЗХ-ны журмын дагуу зүй зохисгүй зарим үг, хэллэгийг хязгаарласан тул Та сэтгэгдэл бичихдээ бусдын эрх ашгийг хүндэтгэн үзнэ үү.
0/1000
  • ×
    Хариулах ({[{ cmmnt.children.length }]})
    0/1000
    • {[{ childComment.username }]} {[{ childComment.ip_address }]} ×
      {[{ childComment.text }]}
      {[{ childComment.dislike_count }]}
    • Бусад сэтгэгдэл ()
  • Бусад сэтгэгдэл ()