Эрдэнэшиштэй үхрийн махан салат хийж сурцгаая!

Маш энгийн орцтой, бэлтгэхэд хялбар төдийгүй шим тэжээл, уургаар баялаг үхрийн махтай салатыг хэрхэн бэлтгэх тухай жорыг хүргэж байна. Гэрийн эзэгтэй та бидний хүргэж байгаа жороор салатаа бэлтгэж, гэр бүлийнхнээ дайлаарай. 

Эрдэнэшиштэй үхрийн махан салат хийж сурцгаая!

1 Орц:

  • Улаан шош - 1 лааз
  • Үхрийн мах - 200-250 грамм
  • Улаан сонгино - 1 ширхэг
  • Амтат чинжүү (улаан)
  • Халуун чинжүү
  • Сармис - 2-3 хумс
  • Хушги - 50 грамм
  • Кориандер
  • Хар перец
  • Оливын тос, дарсны цуу

Орц:

2 Бэлтгэх арга:

Сонгино болон амтат чинжүүгээ нарийхан хэрчиж бэлтгэнэ. Үхрийн махаа шоо дөрвөлжин хэлбэртэй хэрчиж, халуун чинжүүгээ жижиглэн татаарай. Сармисаа ч мөн маш жижиглэн хэрчих хэрэгтэй. 

Эрдэнэшишээ савнаас нь гаргаж, шүүж бэлтгэнэ. Махаа бага зэрэг хуурч болгоод, бүх орцоо нэгтгэж хутгаарай. Үүн дээрээ жижиглэн хэрчсэн кориандер, хуурсан хушгиа нэмж, давс, перецээр амтална. 

Үүн дээрээ 4-5 халбага оливын тос, 1 халбага дарсны цуу хийж сайтар хутгаарай. 

Бэлтгэх арга:

Та сайхан хооллоорой!

Сурталчилгаа (15)
Хаах

Сэтгэгдэл

АНХААРУУЛГА: Уншигчдын бичсэн сэтгэгдэлд caak.mn хариуцлага хүлээхгүй болно. Манай сайт ХХЗХ-ны журмын дагуу зүй зохисгүй зарим үг, хэллэгийг хязгаарласан тул Та сэтгэгдэл бичихдээ бусдын эрх ашгийг хүндэтгэн үзнэ үү.
0/1000
  • ×
    Хариулах ({[{ cmmnt.children.length }]})
    0/1000
    • {[{ childComment.username }]} {[{ childComment.ip_address }]} ×
      {[{ childComment.text }]}
      {[{ childComment.dislike_count }]}
    • Бусад сэтгэгдэл ()
  • Бусад сэтгэгдэл ()