Доорх хаягаар холбогдож дэлгэрэнгүй мэдээлэл авна уу.
99093445
info@caak.mn
facebook
Амт чанар сайтай стейк буюу үхрийн шарсан гол махыг ихэвчлэн ресторануудад хийж, үйлчилдэг. Тэгвэл бид яагаад өөрийн гараар дотны хүмүүстээ гэнэтийн бэлэг барьж болохгүй гэж? Харин хүмүүс стейк бэлтгэхдээ махыг нь хэт хатуу болгох сул талтай байдаг бөгөөд чухам яаж зөөлөн, сайхан амттай болгох вэ? хэмээн толгойгоо гашилгаж суудаг. Иймд бид та бүхэндээ стейкний махыг хэрхэн зөөлөн атлаа амттай болгож бэлтгэх зааврыг танилцуулж байна.