Амтат шпагетти хийх хялбар арга

2015-09-29, 20:16
39,005

19 дүгээр зуунаас дэлхий даяар алдартай болсон “Шпагетти” нь итали үндэсний хоол билээ. Жор болон хийх арга нь амархан хэдий ч, дахин давтагдашгүй итали амтыг хүмүүс тэр бүр хийж чаддаггүй. Тиймээс бид та бүхэндээ амтат шпагетти хийх хялбар аргыг хүргэж байна.

Амтат шпагетти хийх хялбар арга
РИО ҮНЭГҮЙ ЯВ!
Хаах
Сурталчилгаа
 
Хэрэг болох зүйлс:
- Шпагеттиний гоймон
- Улаан лоолийн соус эсвэл Шпагеттиний сүмс
- Бяслаг
- Масло эсвэл оливийн тос (хүсвэл нэмж болно)

1. Саванд хүйтэн ус хийгээд буцалгаарай.



2. Гоймонгоо голоор нь хуваагаад усан дээрээ хийх хэрэгтэй.



3. Ямар төрлийн гоймонгоос шалтгаалан 7-оос 15 минут чанаарай.



4. Ингээд бэлэн болсон гоймонгоо гаргаж ирнэ.



Сүмс бэлтгэх:

1. Жижиг хайруулын тавган дээр соусаа хийнэ.



2. Ингээд 20 минутын турш чанах хэрэгтэй.



3. Бэлэн болмогц гоймон дээрээ хийнэ.



Хүсвэл масло нэмж болно:

1. Хайруулын тавагаа халаагаад масло дээр нь нэмнэ.



2. Масло хайлмагц гоймон дээрээ асгаж өгөх хэрэгтэй.



Ингээд бяслаг болон бусад хүссэн амтлагчаа нэмж болно. Хоол бэлэн боллоо. Сайхан хооллоорой.


 

NULL

NULL

Сурталчилгаа (15)
Хаах

Сэтгэгдэл

АНХААРУУЛГА: Уншигчдын бичсэн сэтгэгдэлд caak.mn хариуцлага хүлээхгүй болно. Манай сайт ХХЗХ-ны журмын дагуу зүй зохисгүй зарим үг, хэллэгийг хязгаарласан тул Та сэтгэгдэл бичихдээ бусдын эрх ашгийг хүндэтгэн үзнэ үү.
0/1000
  • ×
    Хариулах ({[{ cmmnt.children.length }]})
    0/1000
    • {[{ childComment.username }]} {[{ childComment.ip_address }]} ×
      {[{ childComment.text }]}
      {[{ childComment.dislike_count }]}
    • Бусад сэтгэгдэл ()
  • Бусад сэтгэгдэл ()