1. Тарвас, улаан лооль, перец
Хэрвээ та ямар нэгэн өвөрмөц зайрмаг идэхийг хүсэж байвал энэ танд тохирох болно. Тарвас болон улаан лоолийг блендэрт хутгаад саванд салгаж хийгээд, дээрээс ногоон чинжүү тавьж, зайрмагний мод зоогоод хөлдөөгээрэй.
2. Киви, зөгийн бал, ундаа
Кивиг блендэрт жижиглээд өөрийн дуртай ундаатай холиод зөгийн балаар чихэрлэг амт оруулж болно.
3. Шоколадтай жигнэмэг, сүү
4. Шанцай болон базилик
Хэдийгээр чихэрлэг биш ч амттай зайрмаг байх болно. Шанцай болон базиликийг үрээд шүүсийг нь шахаад хөлдөөх хэрэгтэй.
5. Кокосын сүү болон нэрс
Кокос болон нэрс нь дэлхийн хоёр эсрэг туйлд ургадаг ч хоорондоо гайхалтай зохицно. Кокосын цагааныг блендэрт хийж жижиглээрэй. Бэлэн болсон нухаш дээр 1-2 стакан ус нэмэх хэрэгтэй. Ингээд шүүгээд нэрстэй хольж гайхалтай зайрмагийг хийж болно.
6. Авокадо, нимбэг, кокосын сүү
Нимбэгийн шүүсийг шахаж, авокадо болон кокосын сүүтэй хольж хөлдөөнө.
7. Манго, гүзээлзгэнэ
Манго болон гүзээлзгэнийг блендэрт хийж жижиглээд ус нэмээд хөлдөөх хэрэгтэй.
8. Бөөрөлзгөнө, йогурт
Йогурт болон бөөрөлзгөнийг хамтад нь блендэрт хутгаж, дараа нь хөлдөөнө.
9. Цай, крем
Өтгөрүүлсэн сүү, элсэн чихэр болон цай найруулах хэрэгтэй. Ингээд хөлдөөгчинд хийгээд хөлдсөнийх нь дараа гарган ирж, дээрээс крем түрхээрэй.
10. Хан боргоцой, нэрс, гадил, гүзээлзгэнэ, йогурт
Бүх хольцоо блендэрт хийж хутгана. Дээрээс нь нэрс, гүзээлзгэнэ хийгээд хөлдөөгээрэй.