Доорх хаягаар холбогдож дэлгэрэнгүй мэдээлэл авна уу.
99093445
info@caak.mn
facebook
Энэ энэ залуугийн фото тэмдэглэлийг орчуулан хүргэж байна.
100 кг мах бэлтгэлээ.
Махаа жижиглэн хэрчинэ.
Гэдсийг цуунд хийж боловсруулна.
Дараа нь хатаана.
Сармисаа цэвэрлэж бэлдэнэ.
Ингээд махаа машиндахад бэлэн.
Давс, гич, сармисаар амтлана.
Улаан дарс нэмж өгнө.
Удаан сайтар хольсний дараа бага зэрэг амраана. Энэ хооронд бид үдийн цайгаа уулаа.
Авч үлдсэн хэсэг махаараа "Барбекю" буюу шорлог хийлээ.
Үдийн хоолон дээр бага зэрэг дарс уухад гэмгүй.
Одоо ажилдаа орцгооё. Гэдсэндээ машиндаж амталсан махаа хийнэ.
Утсаар ороож өгнө.
Утах үед мах амьсгалж байхын тулд бага зэрэг нүх гаргана.
Хиамаа өлгөнө.
Махаа тариурт хийж, гэдсэндээ хийсээр...
Одоо хэдэн нарийн хиам хийнэ.
Ингээд хиамнуудаа 6 сар байх тусгай өрөөнд өлгөнө.
Утаж эхэллээ.
Хулганаас хамгаалах арга.
6 сарын дараа бэлэн болсон хиам.