Италичууд хиамыг хэрхэн хийдэг вэ?

2015-04-06, 04:20
18,463
Бид гэрийн нөхцөлд өргөст хэмх, улаан лооль дардаг бол Италичууд өвөл хэрэглэхээр хиам хийж, хадгаладаг байна. Нэгэн залуу тэдний гэр бүлийн хувьд уламжлал болсон салями хиам хэрхэн хийх явцыг харуулахаар шийджээ.
Италичууд хиамыг хэрхэн хийдэг вэ?


Энэ энэ залуугийн фото тэмдэглэлийг орчуулан хүргэж байна.

www.caak.mn

100 кг мах бэлтгэлээ.

www.caak.mn

Махаа жижиглэн хэрчинэ.

www.caak.mn

www.caak.mn

Гэдсийг цуунд хийж боловсруулна.

www.caak.mn

Дараа нь хатаана.

www.caak.mn

Сармисаа цэвэрлэж бэлдэнэ.

www.caak.mn

Ингээд махаа машиндахад бэлэн.

www.caak.mn

www.caak.mn

www.caak.mn

Давс, гич, сармисаар амтлана.

www.caak.mn

Улаан дарс нэмж өгнө.

www.caak.mn

Удаан сайтар хольсний дараа бага зэрэг амраана. Энэ хооронд бид үдийн цайгаа уулаа.

www.caak.mn

Авч үлдсэн хэсэг махаараа "Барбекю" буюу шорлог хийлээ.

www.caak.mn

Үдийн хоолон дээр бага зэрэг дарс уухад гэмгүй.

www.caak.mn

Одоо ажилдаа орцгооё. Гэдсэндээ машиндаж амталсан махаа хийнэ.

www.caak.mn

Утсаар ороож өгнө.

www.caak.mn

Утах үед мах амьсгалж  байхын тулд бага зэрэг нүх гаргана.

www.caak.mn

www.caak.mn

Хиамаа өлгөнө.

www.caak.mn

Махаа тариурт хийж, гэдсэндээ хийсээр...

www.caak.mn

Одоо хэдэн нарийн хиам хийнэ.

www.caak.mn

Ингээд хиамнуудаа 6 сар байх тусгай өрөөнд өлгөнө.

www.caak.mn

Утаж эхэллээ.

www.caak.mn

Хулганаас хамгаалах арга.

www.caak.mn

www.caak.mn

6 сарын дараа бэлэн болсон хиам.

www.caak.mn

Сурталчилгаа (15)
Хаах

Сэтгэгдэл

АНХААРУУЛГА: Уншигчдын бичсэн сэтгэгдэлд caak.mn хариуцлага хүлээхгүй болно. Манай сайт ХХЗХ-ны журмын дагуу зүй зохисгүй зарим үг, хэллэгийг хязгаарласан тул Та сэтгэгдэл бичихдээ бусдын эрх ашгийг хүндэтгэн үзнэ үү.
0/1000
  • ×
    Хариулах ({[{ cmmnt.children.length }]})
    0/1000
    • {[{ childComment.username }]} {[{ childComment.ip_address }]} ×
      {[{ childComment.text }]}
      {[{ childComment.dislike_count }]}
    • Бусад сэтгэгдэл ()
  • Бусад сэтгэгдэл ()