Хөөсөн чихэрийг хэрхэн амттай болгох вэ?

2015-02-08, 03:09
6,720
Танд зөөлөн, наалдамхай чихэрлэг, зажлууртай хөөсөн чихрэн хундага таалагдана гэдэгт итгэлтэй байна. Хоолны блог хөтлөгч Cheri Alberts найзынхаа бүтээлийн зургийг хараад түүнийг туршиж үзэхээр шийджээ. Тэрээр жороо үргэлж уншигчидтайгаа хуваалцдаг байна.
Хөөсөн чихэрийг хэрхэн амттай болгох вэ?


Үүнийг хийхийн тулд та:
- Том хөөсөн чихэр
- Амт үнэр оруулагч ликёр,
- Хоёр сэрээ, нэг таваг бэлтгэнэ. Мэдээж цахилгаан юм уу хийн зуухаа асаах хэрэгтэй.

Ил гал юм уу, халуун цахилгаан зуухаар хөөсөн чихэрийг сэрээний тусламжтайгаар алтан шаргал өнгөтэй болтол нь шарна.

Наалдамхай чихэрлэг болсон хөөсөн чихэр хөрөхдөө дотогшоо хонхойж, хундаганы хэлбэртэй болно.

Дараа нь, түүнийгээ даруйхан өөрийн дуртай ликёроор эсвэл хүүхдүүдэд зориулсан школадтай сүүгээр дүүргээд, амсаад үз. Танд амжилт хүсье.

Видео.



Сурталчилгаа (15)
Хаах

Сэтгэгдэл

АНХААРУУЛГА: Уншигчдын бичсэн сэтгэгдэлд caak.mn хариуцлага хүлээхгүй болно. Манай сайт ХХЗХ-ны журмын дагуу зүй зохисгүй зарим үг, хэллэгийг хязгаарласан тул Та сэтгэгдэл бичихдээ бусдын эрх ашгийг хүндэтгэн үзнэ үү.
0/1000
  • ×
    Хариулах ({[{ cmmnt.children.length }]})
    0/1000
    • {[{ childComment.username }]} {[{ childComment.ip_address }]} ×
      {[{ childComment.text }]}
      {[{ childComment.dislike_count }]}
    • Бусад сэтгэгдэл ()
  • Бусад сэтгэгдэл ()