Доорх хаягаар холбогдож дэлгэрэнгүй мэдээлэл авна уу.
99093445
info@caak.mn
facebook
1. Нунтаг халуун ногоо болон хоол амтлагчийн сайхан үнэрийг сэргээхийн тулд тэдгээрийг 30 секунд халаагаарай.
2. Хэрвээ хатсан талхыг цаасан салфетканд ороон түүнийгээ зууханд хийн, хамгийн их дээр нь тавиад 1 минут халаавал, талх дахин шинэ юм шиг л зөөлөн болно.
3. Хэрвээ миндалийг (бүйлсний жимс) буцалсан усанд хийн хамгийн их дээр нь тохируулаад 30 секунд халаавал амархан хальс нь цэвэрлэгддэг болно.
4. Хушгыг усанд хийгээд 4-5 минут халаавал хальснаасаа амархан салдаг.
5. Амтат жүрж эсвэл грейпфрутыг (жүржийн нэг төрөл) 30 секундын турш халаавал доторх цагаан зүйлээс амархан сална.
6. Богино долгионы зууханд амтат жүрж болон грейпфрутын хальсыг хурдан хатааж болно. Жимсны хальсыг цаасан салфеткан дээр тавиад зуухаа эцэс дээр тохируулан 2 минут халаана. Халааж байх үедээ хальсыг хольж хутгах хэрэгтэй. Хатсаны дараа хальс хуурай, хугарамтгай болдог. Хатсан хальсыг битүү саванд хадгална.
7. Нимбэг эсвэл амтат жүржийн шүүсийг хичнээн зузаан хальстай байсан ч, бараг л дусал ч үлдээлгүй шахахад богино долгионы зуух танд туслана. Жимсийг зууханд хэдэн минут халаагаад, хөрсөний дараа та түүний шүүсийг амархан шахаж чадна.
8. Богино долгионы зууханд нарийн ногоо, хатсан талх болон самрыг хатааж болно.
9. Чихэрлэг болсон зөгийн балыг 1-2 минутанд хайлуулж болно.
10. Богино долгионы зууханд юм хөшиглөдөг модны эвгүй үнэрийг арилгаж болно. Эхлээд угаагаад, нимбэгээр арчин, зууханд хийн “шарна”.