Доорх хаягаар холбогдож дэлгэрэнгүй мэдээлэл авна уу.
99093445
info@caak.mn
facebook
1. Сушиг савхаар барих хэрэгтэй.
2. Савхаараа цоолж, зоож болохгүй.
3. Харин савх хэрэглэж чадахгүй бол гараараа барьж болно.
4. Савх зөв барих арга.
5. Савхаа заавал ямар нэгэн тавиур дээр тавих ёстой.
6. Заримдаа савхнууд төдийлөн чанартай байдаггүй бөгөөд илүүдэл үртсийг нь арилгахын тулд хооронд нь үрдэг.
7. Харин нийтийн тавагнаас авч байгаа тохиолдолд савхныхаа нөгөө талаар нь аваарай.
8. Савхаараа хүмүүс рүү хэзээ ч битгий чичлээрэй. Ер нь л хурц үзүүртэй, хутга мэс гэх мэт зүйлээр хүн рүү чичилж болдоггүй гэдгийг бид бүгд мэднэ шүү дээ.
9. Загастай талаар нь сүмсэнд дүрэх хэрэгтэй.
10. Будааг амталсан байдаг учир буурцагны сүмс амтыг нь үгүй болгочихно.
11. Васабиг ихдүүлэх вий.
12. Васаби болон буурцагны сүмсийг холихгүй байсан нь зүгээр. Учир нь эдгээр хольцууд хамтдаа хоолны амтыг бууруулна.
13. Нэг хазаад л бол оо.
14. Цагаан гааг суши идэхээсээ өмнө битгий аваарай. Харин хоолны завсраар идэх нь амтыг илүү ялгахад тусална.
15. Японы мэргэжилтэнгүүдийн бүтээсэн хоолыг үнэлэж идэх нь чухал.
16. Хэзээд амтыг нь магтаж, чин сэтгэлээсээ идэх нь хэзээ ч мартагдашгүй сэтгэгдлийг үлдээх болно.
17. Амттай харагдаж байгаа биз.