Доорх хаягаар холбогдож дэлгэрэнгүй мэдээлэл авна уу.
99093445
info@caak.mn
facebook
1. Нэгээс дээш настай эмгэн хумсыг худалдаалахад бэлэн болсон гэж үздэг. Жин нь 15-аас 20 граммын хооронд хэлбэлздэг байна. REUTERS/Jose Miguel Gomez.

2. Үржлийн насны эмгэн хумс нэг удаадаа жар орчим өндөг гаргадаг. Фермд тэднийг тусгай хуванцар контейнерт байлгадаг байна. REUTERS/Jose Miguel Gomez

3. Фермийн ажилчин эмэгтэй зарахад бэлэн болсон эмгэн хумснуудыг цуглуулж байна. REUTERS/Jose Miguel Gomez

4. Дэлхийн олон оронд эмгэн хумсны “махыг” идээний дээдэд тооцдог. Өөх тос, холестерол агуулдаггүйн дээр кальци, амино хүчлүүдээр баялаг учраас маш ашигтай хүнс юм. REUTERS/Jose Miguel Gomez

5. Эмгэн хумсыг үржүүлдэг байрыг байнга угааж цэвэрлэдэг байна. REUTERS/Jose Miguel Gomez

6. Колумб дахь эмгэн хумсны аж ахуйн эмгэн хумснуудын гол тэжээл нь жижиглэн нунтагласан эрдэнэшиш юм. REUTERS/Jose Miguel Gomez

7. Эмгэн хумснууд идээшиж байна. REUTERS/Jose Miguel Gomez

8. Аж ахуйн эзэгтэй эмгэн хумснуудаа үзүүлж байна. REUTERS/Jose Miguel Gomez

9. Бяцхан эмгэн хумс. REUTERS/Jose Miguel Gomez

10. Колумб дахь, Рей-ийн гэр бүлийн аж ахуйн эмгэн хумснууд. REUTERS/Jose Miguel Gomez.

11. Эмгэн хумсны зулзагануудын сав. REUTERS/Jose Miguel Gomez.

12. Хоосон хясаануудыг нь урсгал усанд сайтар угаадаг. REUTERS/Jose Miguel Gomez.

13. Эмгэн хумсны “махыг” зарахын өмнө хясаанд нь буцааж хийдэг. REUTERS/Jose Miguel Gomez.

14. Колумбын эмгэн хумсны фермийн ажилчид эмгэн хумсыг худалдахад бэлдэж байна. REUTERS/Jose Miguel Gomez.

15. Дэлгүүрүүдэд нэг киллограм бэлэн эмгэн хумс таван еврогоос илүү үнэтэй байдаг. REUTERS/Jose Miguel Gomez.

16. Бэлэн болсон бүтээгдэхүүнийг савлаж зардаг байна. REUTERS/Jose Miguel Gomez.
