Доорх хаягаар холбогдож дэлгэрэнгүй мэдээлэл авна уу.
99093445
info@caak.mn
facebook
1.
2. Олон тооны жуулчид шинэхэн гахайн махаар хийсэн зоогийг амсахын тулд энэхүү өдөрлөгийг зорин очжээ.
3. Гахайг нядалсны дараа хаягдах зүйл байдаггүй бөгөөд чих, шийр, сүүл гээд бүх зүйлийг нь ашигладаг байна.
4. Амтлаг хоол хийх нь өдөрлөгийн гол зорилго биш бөгөөд харин “Хэн хамгийн хурдан гахайг нядлах вэ?” -гэсэн тэмцээнийг зохион байгуулдаг аж.
5. Ук халуун ногоотой хоол болон хиам, утсан мах, стейк, хавирга гэх мэт амттангуудыг хийхэд 70 гаруй гахайг зарцуулжээ.
6. Энэ удаагийн өдөрлөгийн шүүгчдээр хөрш Унгарынхан байсан бөгөөд гахайг нядлах хугацааг харахаас гадна хэр цэвэр, мэргэжлийн түвшинд хийж байгаа талаар нэлээд ажигласан байна.
7. Өнгөрсөн жил энэхүү өдөрлөг Украйны хамгийн шилдэг өдөрлөг хэмээн шалгарсан байна.
8. Гахайг нядлахаас өмнө болон хойно...
9. Гал дээр хийсэн хавирга болон хиам.
10. Утсан хиам.
11. Өдөрлөгийн оролцогчид.
12.
13. Махыг нь шарж буй үнэр үнэхээр гайхалтай байсан шүү.
14. Гахайн махаар хийсэн амтат зоог.
15.
16. Хоол хийж байхад махыг бохирдуулахгүйн тулд нядлагчид цөсийг нь авдаг байна.
17. Гахайн сүүл.
18.
19.
20. Шарж буй гахайн мах.
21. Амтат стейк.
22.
23. Шовдарь-Закарпатын уламжлалт хоол.
24. Нэрмэл архи.
25. Халуун ногоотой зоог.
26.
27. Амтат Унгарын талх.
28. Өдөрлөгийн оролцогчид дахин дахин захиалга хийж, махаа Закарпатын виногоор даруулж байсан байна.
29.
30.
31.
32.
33.
34. Амтат шорлог.
35. Өдөрлөгийн эзэд.
36.
37.
38. Гахайн толгой.
39.
40.
41.
42. Утсан гахайн мах.
43. Жолооны ард уудаг хүмүүст.
44. Гахайн давсалсан өөх бэлдэх арга.
45.
46.
47.
48.
49. Утсан хавирга.
50.
51.
52.
53.
54.
55.
56.
57.
58.
59.
60. Нэгдүгээр сард Украйныг зорин очвол та нэлээд хэд хэдэн амтат өдөрлөгт оролцох боломжтой аж. Дарсны өдөрлөгөөс аялалаа эхэлж, гахайн махын өдөрлөгөөр дуусгаж болох юм байна. Украйны Мукачевод хуучин шинэ жилийг нэг сард тэмдэглэдэг бөгөөд ирж буй ондоо цатгалан, хөгжилтэй байхыг бэлэгддэг байна.
Видео.