Доорх хаягаар холбогдож дэлгэрэнгүй мэдээлэл авна уу.
99093445
info@caak.mn
facebook
Ерөнхий тогооч Миса Каваиси (Misa Kawaisi) зориулалтын бэлдсэн будааг хутгаж байна.
Будааг хүйтэн усанд угаах бөгөөд усны температур -5 градус байдаг аж.
Будааг дэвтээхийн тулд зориулалтын устай цүнхэнд хийдэг байна.
Ерөнхий тогооч дэвтээсэн будааг өлгөж байна.
Будааны архийг хийх дараачийн үе шат нь будааг агшаах юм.
Агшаасан будааг хөргөх.
Ерөнхий тогооч Миса Каваиси нь хамтрагчтайгаа хамт будааг хөргөхийн тулд хувааж байна.
Хөргөх шаардлагатай дахиад хэсэг будаа.
Хэсэг будааг нэгэн жигд даавуун дээр тараах ёстой.
Миса Каваиси болон түүний хамтрагч будааг тарааж байна.
Миса Каваиси хөрсөн будаан дээр кози хэмээх хөгзний мөөгийг хийж байна. Энэхүү мөөг будааг исэлдүүлдэг байна. Мөөгний ачаар саке-д хүний шүлс хийхээ больжээ.
Будааны архийг чанах савууд.
Ажилчид будааны шүүсийг шилэн саванд савлаж байна.
Саке-г шилэнд савласаар...
Ерөнхий тогооч Миса Каваиси болон үйлдвэрийн ажилчид бэлэн болсон саке-г тус бүрд нь шилэн саванд хийдэг байна.