Чанасан өндгийг хүрэн манжинд дарах арга

Өндгийг бид хоолонд хэрэглэхдээ ихэвчлэн уламжлалт аргаар чанаж эсвэл шарж л ашигладаг. Тэгвэл та бүхэн чанасан өндгийг хүрэн манжинд дарж өвөрмөц жорыг хүргэж байна.

Чанасан өндгийг хүрэн манжинд дарах арга

Орц:

  • Хүрэн манжин - 400 гр /лаазалсан/
  • Чанасан өндөг - 12 ш
  • Элсэн чихэр - 1 аяга
  • Ус - 1 аяга
  • Уксус - 1 аяга

Хийх дараалал:

  • Хүрэн манжингаа щөндөгний хамт дарах савны 2/3-т хийж тавина. Лаазтай хүрэн манжингийн шүүснээс 1 аягыг авч үлдэнэ.
  • Хайруулан тавган дээр ус, уксус, элсэн чихэр, хүрэн мажингийн шүүсээ хийгээд буцалгана.
  • Буцалсан шүүсээ өндөг, хүрэн манжин дээрээ хийнэ. Эцэст нь саваа сайтар таглаад хөргөгчинд доод тал нь 24 цаг байлгана.

Ингээд таны даршилсан хүрэн манжинтай өндөг бэлэн боллоо. Чанасан хүрэн манжинтай өндгийг төрөл бүрийн хоолонд өнгөлөг хачир болгон хэрэглэж болно.

Сайхан хооллоорой!

Сурталчилгаа (15)
Хаах

Сэтгэгдэл

АНХААРУУЛГА: Уншигчдын бичсэн сэтгэгдэлд caak.mn хариуцлага хүлээхгүй болно. Манай сайт ХХЗХ-ны журмын дагуу зүй зохисгүй зарим үг, хэллэгийг хязгаарласан тул Та сэтгэгдэл бичихдээ бусдын эрх ашгийг хүндэтгэн үзнэ үү.
0/1000
  • ×
    Хариулах ({[{ cmmnt.children.length }]})
    0/1000
    • {[{ childComment.username }]} {[{ childComment.ip_address }]} ×
      {[{ childComment.text }]}
      {[{ childComment.dislike_count }]}
    • Бусад сэтгэгдэл ()
  • Бусад сэтгэгдэл ()