Ази маягийн жигнэсэн үхрийн мах хийх жор

Эзэгтэй таньд хялбар аргаар амттай хоол бэлдэхэд туслах энэ удаагийн зөвөлгөөгөөр дорнын маягаар бэлтгэсэн сүмстэй, будаатай, жигнэсэн үхрийн мах хийх жорыг хүргэж байна.

Ази маягийн жигнэсэн үхрийн мах хийх жор

1 Орц

  • 450 грамм стейкны цул мах
  • 3 аяга үхрийн махан шөл (бульон)
  • 1 ширхэг сонгино
  • 1 халбага цөцгий
  • 2 халбага эрдэнэ шишийн цардуул /corn starch/
  • 3 халбага ус
  • 2 аяга будаа

Орц

2 Хийх аргачлал

1.  Махаа 2 см орчим урттай жижиг, дөрвөлжин болгон хэрчинэ

Хийх аргачлал

2. Хайруулын тавгаа халаан, цөцгийгөө хайлуулна

3.Үхрийн мах, сонгиноо хайруулын тавган дээрээ хийн хуурна

4. Үхрийн махан шөлөө нэмэн буцалгана. Буцалж эхлэнгүүт нь галаа багасган, шөлөө таглаад 1 цагийн турш зөөлөн галаар буцалгана.

5. Жижиг саванд эрдэнэ шишийн цардуулаа/corn starch/ устай хольж, шингэн болтол нь хутгана.

6. Бэлэн болгосон эрдэнэ шишийн цардуулан зуурмагаа буцалгасан шөлөн дээрээ нэмж, өтгөн болтол нь зөөлөн хутгаж, зөөлөн галаар буцалгана

7. 2 аяга будааг 2 халбага цөцгий хийн 4 аяга усаар агшаана. Буцалж эхэлмэгц нь галаа багасгаж зөөлөн галаар чанана.

8. Болсон будаагаа тавган дээр гарган дээр нь мах, сүмсээ тавина. Ингээд идэхэд бэлэн болно.

Сурталчилгаа (15)
Хаах

Сэтгэгдэл

АНХААРУУЛГА: Уншигчдын бичсэн сэтгэгдэлд caak.mn хариуцлага хүлээхгүй болно. Манай сайт ХХЗХ-ны журмын дагуу зүй зохисгүй зарим үг, хэллэгийг хязгаарласан тул Та сэтгэгдэл бичихдээ бусдын эрх ашгийг хүндэтгэн үзнэ үү.
0/1000
  • ×
    Хариулах ({[{ cmmnt.children.length }]})
    0/1000
    • {[{ childComment.username }]} {[{ childComment.ip_address }]} ×
      {[{ childComment.text }]}
      {[{ childComment.dislike_count }]}
    • Бусад сэтгэгдэл ()
  • Бусад сэтгэгдэл ()