Ямар шидтэй жор болох
Дээр дурдсанаас гадна уушигны өвчин, цусны даралт ихсэх, жин хасах, нүдний хараа, сонсголын бэрхшээл зэрэгт илүү их үр дүнтэй байдаг нь нотлогдсон байна. Төвдийн шидэт жорны давуу талыг дурдвал...
- Биеийг хоргүйжүүлнэ.
- Биеийн өөхийг хайлуулж, хорт бодисыг гадагшлуулна.
- Бодисын солилцоог сайжруулж, илүүдэл жинг багасгана.
- Цусны өтгөрлийг шингэлж, тархины судасны хатуурлыг эмчилнэ.
- Тархины даралт, уушгины үрэвсэл, хамрын хөндийн үрэвслийг анагаана.
- Толгойны өвчин намдаана.
- Тархины судасны бөглөрөл, үе мөчний өвчин, үе мөчний үрэвслийг эмчилнэ.
- Ходоодны шархлаа, ходоодны үрэвслийг эдгээнэ.
- Хараа болон сонсгол сайжруулна
- Ерөнхийдөө бүтэн биеийг эмчилэх ид шидтэй жор юм.
Хэрхэн бэлтгэх
Орц:
- 350 гр сармис
- 95% цэвэр спирт 200гр шаардлагатай.
Хийх арга:
200гр спиртээ сайтар цэвэрлэж, нунтагласан сармистайгаа хамт шилэн саванд хийж хуурай, сэрүүн газар 10 хоног хадгална.
Дараа нь дахин 2 хоног хөргөгчинд хадгалаад эмчилгээгээ эхлэж болно. Ногоон өнгөтэй болсон байх магадлалтай ч энэ нь аюулгүй юм.
Хэрхэн хэрэглэх вэ?
Бэлэн болсон шидэт жороо дараалан 12 өдрийн турш тодорхой дуслаар хэрэглэнэ. Шингэн дуслыг усаар шингэлээд хоол идэхээс өмнө хэрэглэх юм.
Өглөөний хоолны өмнө нэг дусал, үдийн өмнө хоёр, эхний өдөр оройн хоолны өмнө гурван дуслаар эхлэнэ.
Доорх хүснэгтэд өдөр бүрийн хоолны өмнө хэдэн дусал хэрэглэх талаар тодорхой заасан байгаа.
Энэхүү зөвлөгөөг хайртай дотны хүмүүстэйгээ заавал хуваалцаарай.
Танд эрүүл энхийг хүсье!