1
Шарах шүүгээнд хоёр пицца жигнэх
Хэрвээ танайх ам бүл олуулаа бол пицца жигнэхдээ энэхүү аргаар хийгээд үзээрэй. Цадахгүй, хүн бүрт хангалттай хүрэхгүй гэх зовлонгүй юм.
2
Зайрмаг гэсгээх
Хэт хөлдүү зайрмагийг түргэн гэсгээхийг хүсвэл гялгар уутанд хийгээд хэсэг байлгаарай.
3
Шоколадны крем шавхах
Дууссан шоколадны кремийг бүрэн шавхаж ашиглахын тулд та дотор нь багахан зайрмаг хийгээд идээрэй. Үнэхээр амттай бас алдагдалгүй байх болно.
4
Жигнэмэг идэх
Жигнэмэг идэхдээ пластик савны нэг хэсэгт сүү, жүүс, шингэн зүйлийг хийж, түүндээ дүрээд идвэл амттай байх болов уу.
5
Богино долгионы зууханд хоёр хоол халаах
Хэрвээ та богино долгионы зууханд хоёр хоол халаах бол нэгнийх нь дор аяга, шил тавьж өндөрлөх хэрэгтэй. Ингэснээр хоёул жигд халах тустай.
6
Аяган бялуу идэх
Бид аяган бялууг идэхдээ үргэлж крэмийг эхэлж идээд, гурилийг нь хуурайгаар нь иддэг. Харин түүний оронд ийнхүү идвэл илүү амттай байх болов уу.
7
Шоколадтай жигнэмэг идэх
Бидний идэх дуртай "Орео" жигнэмэгийг ийнхүү халуун сүүнд хийж идвэл амттай юм.
8
Самар хальслах
Хэрвээ та тус фисташкийн самрыг хялбархан арилгахыг хүсвэл зурагт үзүүлсэн аргыг туршаад үзээрэй.
9
Манго хальслах
Мангог хутга ашиглахгүйгээр ийнхүү аяганы амсарт хальслах боломжтой.
10
Хүнсний зүйлийг шүүх
Шагшуурга, чипс зэрэг үйрмэг хүнсийг идэхдээ ийнхүү шүүж идвэл таны хоолойд үйрмэг тээглэж, хахахгүй байх давуу талтай.
11
Жигнэмэг дэвтээх
Жигнэмэгийг зөөлрүүлэхдээ бага зэрэг чийглэж, зурагт үзүүлснээр гялгар уутанд хийж хөргөгчиндөө байлгаарай.
12
Шилэн бүтээгдэхүүн нээх
Шилэн бүтээгдэхүүнийг нээхэд хэцүү бол халбага, сэрээ, хутга ашиглан хялбархан онгойлгоорой. Мөн түүнийг нээхээсээ өмнө шилний доод хэсэгт хөнгөн цохиж өгнөөр хий нь гарч хялбархан нээгддэг.
13
Өндөг савлах
Зориулалтын өндөг хадгалах савгүй үед аяган бялууны хэвэнд хийж болдог.