Доорх хаягаар холбогдож дэлгэрэнгүй мэдээлэл авна уу.
99093445
info@caak.mn
facebook
Та хүнсний ногоо, хиам, мах, жимс, бяслаг зэрэг хүссэн хүнсний бүтээгдэхүүнээ оролцуулан шүдний чигчлүүр болон урт савхан модны тусламжтайгаар доорх олон янзын гацууран зуушийг хийх боломжтой.
I. Бяслаган гацуур
Суурь бэлдэхийн тулд алимаа дундуур нь зүсээд доош нь харуулж тавган дээрээ тавина.
Дараа нь бяслагаа дунд зэргийн нимгэнтэй гурвалжин хэлбэртэй хэрчээд алиман дээрээ урт савхаар тогтооно.
Бяслагуудаа гацуур хэлбэртэй болгон давхарлаж тогтоогоод доод болон дээд талыг нь өөрийн хүссэнээр чимээрэй.
II. Өргөст хэмхэн гацуур
Даршилсан юмуу ногоон өргөст хэмхээр ч мөн бяцхан гацууран зууш бэлдэж болно. Ногоон өргөст хэмх нь илүү хатуу байдаг тул гоё хэлбэртэй, бөгөөд удаан тогтоцтой болдог.
III. Чинжүүн гацуур
“Гацуур”-аа ямар ч төрлийн салат, махан зууш, махан хоол зэргийн дунд нь тавьж болно.
IV. Хиаман ганцуур
V. Жимсэн гацуур