Шинэ оны ширээний зууш

2015-12-04, 00:50
19,290
Шинэ жилийн баяр дөхмөгц гацуураа засах, гэрээ чимэх, тусгай зоог бэлдэх, баярын ширээ засах гэх мэт олон ажил биднийг хүлээж  байдаг. Тэгвэл уншигч та бүхэн шинэ жилийн өдөр зочиддоо болон гэр бүл, найз нөхөддөө зориулан ширээгээ ямар зуушаар чимэхээ мэдэхгүй байгаа бол дараах гацуур хэлбэртэй зуушнуудыг туршиж үзээрэй.
Шинэ оны ширээний зууш


Та хүнсний ногоо, хиам, мах, жимс, бяслаг зэрэг хүссэн хүнсний бүтээгдэхүүнээ оролцуулан шүдний чигчлүүр болон урт савхан модны тусламжтайгаар доорх олон янзын гацууран зуушийг хийх боломжтой.

I. Бяслаган гацуур
Суурь бэлдэхийн тулд алимаа дундуур нь зүсээд доош нь харуулж тавган дээрээ тавина.









Дараа нь бяслагаа дунд зэргийн нимгэнтэй гурвалжин хэлбэртэй хэрчээд алиман дээрээ урт савхаар тогтооно.



Бяслагуудаа гацуур хэлбэртэй болгон давхарлаж тогтоогоод доод болон дээд талыг нь өөрийн хүссэнээр чимээрэй.





II. Өргөст хэмхэн гацуур
Даршилсан юмуу ногоон өргөст хэмхээр ч мөн бяцхан гацууран зууш бэлдэж болно. Ногоон өргөст хэмх нь илүү хатуу байдаг тул гоё хэлбэртэй, бөгөөд удаан тогтоцтой болдог.



























III. Чинжүүн гацуур
“Гацуур”-аа ямар ч төрлийн салат, махан зууш, махан хоол зэргийн дунд нь тавьж болно.











IV. Хиаман ганцуур







V. Жимсэн гацуур



























Сурталчилгаа (15)
Хаах

Сэтгэгдэл

АНХААРУУЛГА: Уншигчдын бичсэн сэтгэгдэлд caak.mn хариуцлага хүлээхгүй болно. Манай сайт ХХЗХ-ны журмын дагуу зүй зохисгүй зарим үг, хэллэгийг хязгаарласан тул Та сэтгэгдэл бичихдээ бусдын эрх ашгийг хүндэтгэн үзнэ үү.
0/1000
  • ×
    Хариулах ({[{ cmmnt.children.length }]})
    0/1000
    • {[{ childComment.username }]} {[{ childComment.ip_address }]} ×
      {[{ childComment.text }]}
      {[{ childComment.dislike_count }]}
    • Бусад сэтгэгдэл ()
  • Бусад сэтгэгдэл ()