Доорх хаягаар холбогдож дэлгэрэнгүй мэдээлэл авна уу.
99093445
info@caak.mn
facebook
1. Чинжүүгээ 2 хэсэгт тэнцүүхэн хуваагаад доторх үрийг нь эвтэйхэн авна.
2. Сармисаа хумс хумсаар нь салгаад тагтай том саванд хийгээд сайтар сэгсрэхэд хальс нь маш амархан салдаг байна.
3. Гадилыг нэг талын үзүүрээс нь бариад доош нь харуулан хүчтэй шахахад маш амархан гараад ирдэг.
4. Авокадо жимсийг сүүлийн үед манайхан их хэрэглэдэг болсон. Тэгвэл дундуур нь зүсээд голын том ясыг нь хутгаар цохиход л хангалттай.
5. Төмсөө бүтнээр жигнэх гэж байгаа тохиолдолд хальсыг нь маш цэвэрхэн авах хэрэгтэй болдог. Тэгвэл төмсөө хальстай нь бага зэрэг буцалгах хэрэгтэй. Ингэхдээ төмснийхөө дунд өнгөцхөн зүсч өгөөрэй.
6. Анар жимсний хальсийг авахдаа дээд хэсгийг нь гүйцэд зүсээд, дараа нь доторхийг нь хэд хэдэн хэсэгт хуваана. Жимснүүдийг нь том саванд хийж идвэл шүүс нь энд тэнд гоожихүй амар байх болно.
7. Кивиг арилгахдаа хутгаар дээд, доод хэсгийг нь огтолж аваад дараа нь халбагаар доторхийг нь цэвэрхэн ухаж аваарай.
8. Жүржний хальсны дээд, доод хэсгийг нь огтлоод хутгаар зүсэхэд хамаагүй хялбар байдаг.