Доорх хаягаар холбогдож дэлгэрэнгүй мэдээлэл авна уу.
99093445
info@caak.mn
facebook
Хэрэг болох зүйлс:
- Ногоон байцаа (гүнжидийн навч)
- Оливийн тос
- Гахайн мах
- Сармис
- Жижиг сонгино
- Шөлний амтлагч (тахианы шөл амтлагч байж болно)
- Цагаан дарс
- Ногоон байцаа (гүнжидийн навч)
- Оливийн тос
- Гахайн мах
- Сармис
- Жижиг сонгино
- Шөлний амтлагч (тахианы шөл амтлагч байж болно)
- Цагаан дарс
1. Байцаагаа угааж бэлтгэнэ.
2. Дөрвөн хэсэг болгож байцаагаа хэрчих хэрэгтэй.
3. Бэлэн болсон байцаагаа салфетик эсвэл даавуун дээр тавьж хатаагаарай.
4. Гахайн мах, сонгино болон сармисаа хэрчиж бэлтгэнэ.
5. Хайруулын тавгандаа оливийн тос хийгээд дунд зэргийн хэмд халаана.
6. Эхлээд гахайн мах болон сонгиноо шараарай.
7. Дараа нь сармис нэмж өгөх хэрэгтэй.
8. Дээр нь байцаагаа тавиад, 30 секундийн турш шарна.
9. Ингээд хайруулын тавганаасаа гаргаж тавиарай.
10. Үлдсэн тосон дээрээ шөлний амтлагч болон цагаан дарсаа нэмээрэй.
11. Байцаа болон гахайн махаа өмнө нь шарсан талынхаа эсрэг талаар нь шарна.
12. Зөөлөн гал дээр 10 минутын турш байлгаарай.
13. Ингээд бэлэн боллоо. Сайхан хооллоорой.