Доорх хаягаар холбогдож дэлгэрэнгүй мэдээлэл авна уу.
99093445
info@caak.mn
facebook
1. Өндөгтэй кофе (Вьетнам)
Үндсэн найрлаганд нь өндөгний шар, өтгөрүүлсэн сүү буюу молоко, элсэн чихэр, кофе багтана.
2. Лалландын кофе (Финлянд)
Лалландын бяслаг хийгээд дээрээс нь халуун кофе нэмж хийнэ.
3. Эспрессо (Итали)
Зүсэм нимбэгийг кофендоо хийж шүүсийг нь шахна.
4. Лагрима (Аргентин)
Сүүн хөөсөн дээр хэдэн дусал кофе л нэмж хийнэ. Бараг л кофетой сүү гэхэд болно.
5. Бонбон (Испани)
Энэ нь өтгөрүүлсэн сүүтэй кофе бөгөөд хэрвээ өтгөрүүлсэн сүүг энгийн сүүтэй холивол “leche y leche” хэмээх өөр төрлийн кофе болно.
6. Амтлагчтай кофе (Марокко)
Кунжут, хар перец, самар гэх мэт амтлагчуудыг хольж хийсэн кофе.
7. Цайтай кофе (Хонконг)
Цай, кофены холимог нь маш амттай бөгөөд найрлаганд нь 4 уут цай, чинжүү, өтгөрүүлсэн сүү, 2 шот кофе байхад хангалттай.
8. Фраппе (Грек)
Кофе, зайрмаг, өтгөрүүлсэн сүү, мөс байхад амтат фраппе бэлэн болно.
9. Фарисей (Герман)
Бага зэргийн ром дарс хольж өгсөн согтууруулах ундааны найрлагатай кофе ажээ.
10. Тоуба (Сенегал)
Гвинейн чинжүүний үрийг нэмж хийгээд энгийн кофе мэт найруулах хэрэгтэй.
11. Зөгийн бал, сармистай кофе (Турк)
Энэ бол Турк даяар алдартай кофе юм.
12. Жүржтэй кофе (Ямайка)
Ямайкын энэхүү кофег найруулахын тулд ром дарс нэмж хийх хэрэгтэй.