Хүнсний бүтээгдэхүүнийг хэрхэн хялбар арилгах вэ?

2015-05-30, 21:16
31,180
Жимс жимсгэнэ хоол хүнс бэлтгэх хамгийн чухал хэсгийн нэг нь мэдээж арилгаж, цэвэрлэх байдаг билээ. Заримдаа энэ нь томоохон асуудал болдог бөгөөд цэвэрлэхээс ч уур хүрэх тохиолдол бий. Хэрвээ та цаг заваа хэмнэж, хувцсаа цэвэр, хуруугаа зүсэхгүй байя гэвэл дараах арга замыг ашиглаарай.
Хүнсний бүтээгдэхүүнийг хэрхэн хялбар арилгах вэ?


1. Чанасан өндөг цэвэрлэхийн тулд дээд хэсгийнхэн хальснаас жаахан хуулаад доороос нь үлээгээрэй.



2. Гурав зүсэхэд л мандарин цэвэрхэн болно.



3. Амтат чинжүүний оройг зүсээд, ховил болгоноор нь зүс.



4. Дараа нь хэсгүүдийг нь салгаад гүйцээ.



5. Алим арилгах арга.



6. Сармисыг саванд хийгээд хавтгай модоор таглаад сайн сэгсэр.



7. Гадилны оройг хавчаад чипс онгойлгож байгаа мэт тат.



8. Мангог бокалын тусламжтай цэвэрлэж болно.



9. Мөн кивиг.



10. Авокадог ч гэсэн.



11. Апельсин цэвэрлэхийн тулд халбага ашиглаарай.



12. Хэрвээ модон халбагаар тал анар дээр цохивол огтхон ч шүүс асгалгүйгээр цэвэрлэж болно.



12. Төмсөө арилгахгүйгээр сайн угаагаад голоор нь бага зэрэг зүсээд хальстай нь чанаарай. Ингээд төмсний хальсийг хуулах хялбар боллоо.



13. Саваа модны тусламжтайгаар жимсийг навчнаас нь салгаж болно.



Сурталчилгаа (15)
Хаах

Сэтгэгдэл

АНХААРУУЛГА: Уншигчдын бичсэн сэтгэгдэлд caak.mn хариуцлага хүлээхгүй болно. Манай сайт ХХЗХ-ны журмын дагуу зүй зохисгүй зарим үг, хэллэгийг хязгаарласан тул Та сэтгэгдэл бичихдээ бусдын эрх ашгийг хүндэтгэн үзнэ үү.
0/1000
  • ×
    Хариулах ({[{ cmmnt.children.length }]})
    0/1000
    • {[{ childComment.username }]} {[{ childComment.ip_address }]} ×
      {[{ childComment.text }]}
      {[{ childComment.dislike_count }]}
    • Бусад сэтгэгдэл ()
  • Бусад сэтгэгдэл ()