Доорх хаягаар холбогдож дэлгэрэнгүй мэдээлэл авна уу.
99093445
info@caak.mn
facebook
1. Хан боргоцойг хурдан болгохын тулд доош нь харуулж тавих хэрэгтэй.
2. Хэрвээ шанцайг тугалган цаасаар ороовол, түүнийг бүтэн сарын турш хүнсэндээ хэрэглэж болно. Энэ аргаар брокколиг ч хадгалах боломжтой.
3. Бяслагаа ууттай нь цуг зүсээд үлдсэн бяслагаа уутанд нь хадгалах хэрэгтэй.
5. Цагаан гааг цайны халбагаар цэвэрлэхэд хялбар байдаг.
6. Зүссэн бялуугаа хатаахгүй, муутгахгүйн тулд зүссэн хэсгээ талхаар таглаарай.
7. Хэрвээ саванд тань жаахан майонез үлдсэн бол бага зэрэг уксус, оливын тос, амтлагч хийгээрэй. Саваа ч гайхалтай цэвэрлэнэ, салатны ч гайхалтай амтлагч болно.
8. Жимсийг үл ялиг уксусын уусмалд хадгалвал хөгзрөхгүй.
9. "Nutella" –ийн кремтэй шилэнд халуун сүү хийгээд сайн сэгсэрвэл халуун шоколад бий болно.
10. Стаканы тусламжтайгаар манго цэвэрлэж болно.
11. Самарны тосыг гаргаж авахад амархан байлгахын тулд саваа хөмөрч тавиарай.
12. Шанцайг хөргөгчинд хийхийнхээ өмнө цаасан уутанд хийгээрэй. Муудсан навчийг нь хуулах хэрэггүй. Энэ тохиолдолд гол нь удаан хадгалагдах болно.
13. Хатсан жигнэмэгийг богино долгионы болон шарах шүүгээнд хийснээр зөөллөж болно.
14. Мөн боловсорч гүйцээгүй гадилыг шарах шүүгээнд хийснээр боловсрох үйл явцыг түргэсгэнэ.
15. Пиццаг хайруулын тавган дээр халааж болно.
16. Алим болон төмсийг хамтад нь хадгалаарай. Алим этилен агуулсан учир төмсийг нахиалахаас хамгаална.