Жимс, ногоог хэрчих хялбар аргууд

2015-02-09, 01:45
15,176
Хүнсний бүтээгдэхүүнүүдийг хэрчих амархан мэт санагдах ч заримдаа төвөгтэй байх мэт санагдана. Тэгвэл энэ асуудлыг мөн л хялбар аргаар шийдэж болох нь ээ. Ингээд хүнсний бүтээгдэхүүнүүдийг хэрхэн хялбар аргаар хэрчиж болох талаар сонирхоцгооё.
Жимс, ногоог хэрчих хялбар аргууд


1. Давжаа улаан лооль
Хавтгай тавгаар сайн дарах хэрэгтэй бөгөөд дараа нь иртэй хутгаар зүсэхэд л хангалттай.

www.caak.mn

2. Мандарин
Үнэхээр хялбар байгаа биз.

www.caak.mn

3. Киви
Кивиг заавал хэрчих, цэвэрлэх шаардлагагүй бөгөөд халбагаар ч идэж болно.

www.caak.mn

4. Анар
Дээд талын хэсгийг нь зүсэж аваад л хажуугаар нь хэдэн удаа зүсэхэд анар жимс маш хурдан хуваагдана.

www.caak.mn

5. Авокадо
Мөн л халбагаар идэж болно.

www.caak.mn

6. Бялуу
Бялууны голыг хатаахгүйн тулд дундаас нь зүсээд хоёр талыг хооронд нийлүүлж болно.

www.caak.mn

www.caak.mn

7. Лайм
Энэ аргаар хэрчвэл хангалттай хэмжээний шүүсийг шахаж чадна.

www.caak.mn

8. Гадил
Гадилыг арилгахын тулд заавал хазах, зүсэх шаардлагагүй.

www.caak.mn

9. Сонгино
Сонгиныг дараах аргаар маш хялбар цэвэрлэж болно.

www.caak.mn

10. Манго
Энэ аргыг ашигласнаар та мангог хурдан цэвэрлэх боломжтой болно.

www.caak.mn

Сурталчилгаа (15)
Хаах

Сэтгэгдэл

АНХААРУУЛГА: Уншигчдын бичсэн сэтгэгдэлд caak.mn хариуцлага хүлээхгүй болно. Манай сайт ХХЗХ-ны журмын дагуу зүй зохисгүй зарим үг, хэллэгийг хязгаарласан тул Та сэтгэгдэл бичихдээ бусдын эрх ашгийг хүндэтгэн үзнэ үү.
0/1000
  • ×
    Хариулах ({[{ cmmnt.children.length }]})
    0/1000
    • {[{ childComment.username }]} {[{ childComment.ip_address }]} ×
      {[{ childComment.text }]}
      {[{ childComment.dislike_count }]}
    • Бусад сэтгэгдэл ()
  • Бусад сэтгэгдэл ()