Доорх хаягаар холбогдож дэлгэрэнгүй мэдээлэл авна уу.
99093445
info@caak.mn
facebook
1. Давжаа улаан лооль
Хавтгай тавгаар сайн дарах хэрэгтэй бөгөөд дараа нь иртэй хутгаар зүсэхэд л хангалттай.
2. Мандарин
Үнэхээр хялбар байгаа биз.
3. Киви
Кивиг заавал хэрчих, цэвэрлэх шаардлагагүй бөгөөд халбагаар ч идэж болно.
4. Анар
Дээд талын хэсгийг нь зүсэж аваад л хажуугаар нь хэдэн удаа зүсэхэд анар жимс маш хурдан хуваагдана.
5. Авокадо
Мөн л халбагаар идэж болно.
6. Бялуу
Бялууны голыг хатаахгүйн тулд дундаас нь зүсээд хоёр талыг хооронд нийлүүлж болно.
7. Лайм
Энэ аргаар хэрчвэл хангалттай хэмжээний шүүсийг шахаж чадна.
8. Гадил
Гадилыг арилгахын тулд заавал хазах, зүсэх шаардлагагүй.
9. Сонгино
Сонгиныг дараах аргаар маш хялбар цэвэрлэж болно.
10. Манго
Энэ аргыг ашигласнаар та мангог хурдан цэвэрлэх боломжтой болно.