Цацагт хяруулын утсан мах хэрхэн бэлтгэх вэ?

2015-01-06, 01:16
10,606
Та бүгдийг хотын хаанаас өлөн гэдэс худалдаж авч болохыг мэддэг гэж найдаж байна. Хэрэв мэдэхгүй бол цацагт хяруул болон тахианы арьсийг ашиглаж болох юм.
Цацагт хяруулын утсан мах хэрхэн бэлтгэх вэ?


1. Гурван далавчийг авна.

www.caak.mn

2. Далавчнаас арьсийг салган, яснаас махыг шулж авна.

www.caak.mn

3. Махыг том хэрчин дээр нь жижиглэн хэрчсэн өвчүүний өөхтэй мах нэмнэ.

www.caak.mn

4. Давс болон буталж нүдсэн чинжүүгээ махан дээрээ хийгээд холино. Мөн шулсан арьсаа давслана, дараа нь энэ бүгдийг хоёр хоног хөргөгчинд байлгана.

www.caak.mn

5. Гурав дахь өдөр махаа арьсандаа сайн чихнэ.

www.caak.mn

6. Гадуур нь хүнсний скочоор битүү орооно.

Тэгээд халуун усанд (85С) хагас цаг байлгана.

www.caak.mn

7. Хөргөсний дараа өглөө болтол хөргөгчинд байлгана.

www.caak.mn

8. Өглөө 88С хэмд 3 цаг утна.

www.caak.mn

9. Зүслээ, идэж болно.

www.caak.mn

Сурталчилгаа (15)
Хаах

Сэтгэгдэл

АНХААРУУЛГА: Уншигчдын бичсэн сэтгэгдэлд caak.mn хариуцлага хүлээхгүй болно. Манай сайт ХХЗХ-ны журмын дагуу зүй зохисгүй зарим үг, хэллэгийг хязгаарласан тул Та сэтгэгдэл бичихдээ бусдын эрх ашгийг хүндэтгэн үзнэ үү.
0/1000
  • ×
    Хариулах ({[{ cmmnt.children.length }]})
    0/1000
    • {[{ childComment.username }]} {[{ childComment.ip_address }]} ×
      {[{ childComment.text }]}
      {[{ childComment.dislike_count }]}
    • Бусад сэтгэгдэл ()
  • Бусад сэтгэгдэл ()