Доорх хаягаар холбогдож дэлгэрэнгүй мэдээлэл авна уу.
99093445
info@caak.mn
facebook
1. Гурван далавчийг авна.
2. Далавчнаас арьсийг салган, яснаас махыг шулж авна.
3. Махыг том хэрчин дээр нь жижиглэн хэрчсэн өвчүүний өөхтэй мах нэмнэ.
4. Давс болон буталж нүдсэн чинжүүгээ махан дээрээ хийгээд холино. Мөн шулсан арьсаа давслана, дараа нь энэ бүгдийг хоёр хоног хөргөгчинд байлгана.
5. Гурав дахь өдөр махаа арьсандаа сайн чихнэ.
6. Гадуур нь хүнсний скочоор битүү орооно.
Тэгээд халуун усанд (85С) хагас цаг байлгана.
7. Хөргөсний дараа өглөө болтол хөргөгчинд байлгана.
8. Өглөө 88С хэмд 3 цаг утна.
9. Зүслээ, идэж болно.