Доорх хаягаар холбогдож дэлгэрэнгүй мэдээлэл авна уу.
99093445
info@caak.mn
facebook
1. Гурван далавчийг авна.
![www.caak.mn www.caak.mn](../../../../downloads/images15/201209/tsagatshyu/2fqdg-mnz5w.jpg)
2. Далавчнаас арьсийг салган, яснаас махыг шулж авна.
![www.caak.mn www.caak.mn](../../../../downloads/images15/201209/tsagatshyu/astlvpfgg9u.jpg)
3. Махыг том хэрчин дээр нь жижиглэн хэрчсэн өвчүүний өөхтэй мах нэмнэ.
![www.caak.mn www.caak.mn](../../../../downloads/images15/201209/tsagatshyu/e3qpocpb3xy.jpg)
4. Давс болон буталж нүдсэн чинжүүгээ махан дээрээ хийгээд холино. Мөн шулсан арьсаа давслана, дараа нь энэ бүгдийг хоёр хоног хөргөгчинд байлгана.
![www.caak.mn www.caak.mn](../../../../downloads/images15/201209/tsagatshyu/rndwhykulxa.jpg)
5. Гурав дахь өдөр махаа арьсандаа сайн чихнэ.
![www.caak.mn www.caak.mn](../../../../downloads/images15/201209/tsagatshyu/1_rmjt5qxn2a4.jpg)
6. Гадуур нь хүнсний скочоор битүү орооно.
Тэгээд халуун усанд (85С) хагас цаг байлгана.
![www.caak.mn www.caak.mn](../../../../downloads/images15/201209/tsagatshyu/1_p_k4bed1s2q.jpg)
7. Хөргөсний дараа өглөө болтол хөргөгчинд байлгана.
![www.caak.mn www.caak.mn](../../../../downloads/images15/201209/tsagatshyu/1_y2serb0mzlq.jpg)
8. Өглөө 88С хэмд 3 цаг утна.
![www.caak.mn www.caak.mn](../../../../downloads/images15/201209/tsagatshyu/1_2nrsjtghyl0.jpg)
9. Зүслээ, идэж болно.
![www.caak.mn www.caak.mn](../../../../downloads/images15/201209/tsagatshyu/aaa.jpg)