Доорх хаягаар холбогдож дэлгэрэнгүй мэдээлэл авна уу.
99093445
info@caak.mn
facebook
Шведүүдийн хувьд хамгийн амттай амттан нь "Сюрстрёмминг" буюу даршилсан май загас байдаг аж. Хүн бүр үүнийг идэж чадахгүй л болов уу. Учир нь энэ нь нэлээд хурц үнэртэй байдаг юм байна. Сюрстрёммингийг хийхэд 3 сарын хугацаа шаарддаг. Эхлээд загасыг модон саванд хийж эсгэдэг бөгөөд дараа нь шилэн саванд хийдэг. Ийм маягаар загасаа исгэдэг ажээ.
1. Сюрстрёмминг
2. Граавилохи.
3. Чанасан хавч.
4. Чанасан хавч.
5. Шведийн бөөрөнхий мах.
6. Зул сарын гахайн мах.
7. Шарсан мөөг.
8. Швед талх.
9. Луссекатт.
10. Шанцайтай жигнэмэг.
11. Швед чихэр.
12, “Гүнж” бялуу.
13, Юлмуст.