Доорх хаягаар холбогдож дэлгэрэнгүй мэдээлэл авна уу.
99093445
info@caak.mn
facebook
Ингээд вандуйны шөл хийхэд мах, вандуй, хүнсний ногоо, хатаасан талх шаардлагатай.
Юуны түрүүнд вандуйгаа дэвтээх хэрэгтэй. Ихэвчлэн 1 минут орчим дэвтээнэ.
Хатаасан талх нь хар талхаар хийсэн байвал зүгээр бөгөөд энэ нь хоолонд үл ялиг исгэлэн амтыг өгнө.
Тиймээс талхаа жижиглэж хэрчээд шарах шүүгээнд хийнэ. 100 градус орчим байхад болно.
Талхаа хатааж байх зуураа шөлөө буцалгах хэрэгтэй.
Амин дэмээр баялаг шөл хийхийн тулд лууван, шанцай болон сонгино нэмнэ.
Харин одоо хоолоо амталцгаая.
Лууван, сонгино, шанцайг хэрчинэ.
Махаа яснаас нь салгаад хийнэ.
Шөл буцалж байх зуур хүсний ногоогоо жижиг гал дээр тавьж ургамлын тос нэмж бага зэрэг шарна.
Дараа нь махаа цуг холино.
Ингээд дээрээс нь дэвтээсэн вандуйгаа хийж шөлөө нэмнэ.
Хоолоо буцалсных нь дараа хатаасан талхаа нэмж хийнэ.
Хоол бэлэн боллоо. Сайхан хооллоорой.