Доорх хаягаар холбогдож дэлгэрэнгүй мэдээлэл авна уу.
99093445
info@caak.mn
facebook
Бидэнд хэрэг болох зүйлс:
150 г жигнэмэг
90 г ургамалын цөцгийн тос
500 г маскарпоне
100 г орчим цөцгий
1 уут ванильны үр
3 ширхэг өндөг
200 мл крем - 30% - тайгаас
150 г элсэн чихэр чимэглэлд зориулж, ямар ч хамаагүй жимс
1. Зуухаа 170 градус хүртэл нь халаана. Энэ хоорондоо маслоо блендерээр бутлаад, жигнэмэгээ бяцлана.
2. Хамтад нь холиод, хэвэндээ хийж, халаасан зуухандаа 10-15 минут болгоно.
3. Одоо хачираа хийе. Бяслаг, цөцгий, ванилийн үр гураваа нэгэн биет мэт болтол нь холино. Мисксердэж болно, гэхдээ хэтэрхий их миксердвэл бяслагны хольц биш, цөцгийн тос болоод хувирчихна шүү. Өндөгнүүдээ нэг нэгээр нь хийгээд үргэлжлүүлэн хутгана.
4. Кремээ тусад нь элсэн чихэртэй холиод, дараагаар нь дээрхи зуурмагтаа хийж хутгана.
5. Жигнэмэг, маслоны суурьтай хэвнийхээ дотор талд тугалган цаас хийгээд, зуурмагаа хийнэ.
6. Зуухныхаа дэвсгэр төмөр дотор ус хийгээд, дээр нь хэвтэй бялууны зуурмагаа тавиад, 140 хэмд нэг цаг гучин минут болгоно.
7. Бэлэн болсон чизкейкээ тугалган цаас болон хүнсний гялгар цаасаар бүтээж, бүрэн хөргөснийхөө дараа хөргөгчинд хийж хонуулна. Идэхдээ жимс болон дурын соустай хольж болно.