Нимбэгтэй линь загас

2013-07-06, 17:36
11,119
За найзуудаа сайхан өглөө байна шүү. Өнөөдөр таны өдрийн хоолонд санал болгох энгийн бөгөөд онцгой нэг хоолыг хэрхэн хийх тухай танилцуулъя. Линь загас бол маш гоё амттай бөгөөд түүгээр хоол хийхэд загас, давс, перец, тал нимбэг, зелень(ногоо) хэрэг болно. Хэрвээ та загасанд дуртай бол одоо ажилдаа орцгооё.
Нимбэгтэй линь загас

Эхлээд загасаа цэвэрлэнэ.
Заавал Линь загас байх албагүй бөгөөд Монголдоо байдаг Зэвэг, хайруус, Алгана зэргээр үүнийг хийж болно.



Давслаад, перец цацаад зүсэлт хийнэ.



Нимбэг, ногоогоо хэрчинэ.



Загасныхаа зүссэн газар луу нимбэгээ хийж, ногоогоор дээгүүр нь хучина. Нэг иймэрхүү маягтай.



Мөнгөлөг цаасанд орооно.



Шарах шүүгээнд 180 хэмд 15 минут шарна.



Гаргаж ирээд цаасыг нь дэлгэнэ.



Дахин 5-7 минут хөргөнө.

За тэгээд виногаа ширээн дээр тавих л үлдлээ.

Сайхан хооллоорой!



Сурталчилгаа (15)
Хаах

Сэтгэгдэл

АНХААРУУЛГА: Уншигчдын бичсэн сэтгэгдэлд caak.mn хариуцлага хүлээхгүй болно. Манай сайт ХХЗХ-ны журмын дагуу зүй зохисгүй зарим үг, хэллэгийг хязгаарласан тул Та сэтгэгдэл бичихдээ бусдын эрх ашгийг хүндэтгэн үзнэ үү.
0/1000
  • ×
    Хариулах ({[{ cmmnt.children.length }]})
    0/1000
    • {[{ childComment.username }]} {[{ childComment.ip_address }]} ×
      {[{ childComment.text }]}
      {[{ childComment.dislike_count }]}
    • Бусад сэтгэгдэл ()
  • Бусад сэтгэгдэл ()