Доорх хаягаар холбогдож дэлгэрэнгүй мэдээлэл авна уу.
99093445
info@caak.mn
facebook
“Kiyomura” рестораны эзэн Киёси Кимура (Kiyoshi Kimura) шинэхэн худалдаж авсан хамгийн үнэтэй загасныхаа хамт зургаа даруулж байна. (REUTERS/Toru Hanai)
Судлаачид дуудлага худалдаа эхлэхээс өмнө загаснуудыг шалгадаг аж. (REUTERS/Toru Hanai)
Загаснуудыг бүгдийг нь дугаарласан байна. (REUTERS/Toru Hanai)
Туна загасны махыг шалган үзэж байна. (REUTERS/Toru Hanai)
Загасны захын ажилчид болон худалдан авагчид. (REUTERS/Toru Hanai)
Худалдаачид дуудлага худалдаа эхлэхийг хүлээж байна. (REUTERS/Toru Hanai)
Худалдааны үеэр. (REUTERS/Toru Hanai)
Үзэгчид хамгийн үнэтэй туна загасыг цонхоор харж зургийг нь дарж байна. (REUTERS/Toru Hanai)
Киёши Кимура болон түүний загас. (REUTERS/Toru Hanai)
Рестораны ажилтан аварга туна загасны толгойг огтолжээ. (REUTERS/Toru Hanai)
Киёши Кимура загасыг цэвэрлэх гэж байна. (REUTERS/Toru Hanai)
Махыг нь харууллаа. (REUTERS/Toru Hanai)
Рестораны ажилчид Кимурад туслаж байна. (REUTERS/Toru Hanai)
Kiyomura рестораны үйлчлүүлэгчид хамгийн үнэтэй туна загасны сушиг идэхээр тэсэн ядан хүлээв. (REUTERS/Toru Hanai)
Туна загасаар хоол хийх ажиллагаандаа оржээ. (REUTERS/Toru Hanai)