Доорх хаягаар холбогдож дэлгэрэнгүй мэдээлэл авна уу.
99093445
info@caak.mn
facebook
“Kiyomura” рестораны эзэн Киёси Кимура (Kiyoshi Kimura) шинэхэн худалдаж авсан хамгийн үнэтэй загасныхаа хамт зургаа даруулж байна. (REUTERS/Toru Hanai)

Судлаачид дуудлага худалдаа эхлэхээс өмнө загаснуудыг шалгадаг аж. (REUTERS/Toru Hanai)

Загаснуудыг бүгдийг нь дугаарласан байна. (REUTERS/Toru Hanai)

Туна загасны махыг шалган үзэж байна. (REUTERS/Toru Hanai)

Загасны захын ажилчид болон худалдан авагчид. (REUTERS/Toru Hanai)

Худалдаачид дуудлага худалдаа эхлэхийг хүлээж байна. (REUTERS/Toru Hanai)

Худалдааны үеэр. (REUTERS/Toru Hanai)

Үзэгчид хамгийн үнэтэй туна загасыг цонхоор харж зургийг нь дарж байна. (REUTERS/Toru Hanai)

Киёши Кимура болон түүний загас. (REUTERS/Toru Hanai)

Рестораны ажилтан аварга туна загасны толгойг огтолжээ. (REUTERS/Toru Hanai)

Киёши Кимура загасыг цэвэрлэх гэж байна. (REUTERS/Toru Hanai)

Махыг нь харууллаа. (REUTERS/Toru Hanai)

Рестораны ажилчид Кимурад туслаж байна. (REUTERS/Toru Hanai)

Kiyomura рестораны үйлчлүүлэгчид хамгийн үнэтэй туна загасны сушиг идэхээр тэсэн ядан хүлээв. (REUTERS/Toru Hanai)

Туна загасаар хоол хийх ажиллагаандаа оржээ. (REUTERS/Toru Hanai)
