Доорх хаягаар холбогдож дэлгэрэнгүй мэдээлэл авна уу.
99093445
info@caak.mn
facebook
Эхлээд кофены үр болох арабикаг цуглуулна. (Paula Bronstein/Getty Images)

Фото: Paula Bronstein/Getty Images

Фото: Paula Bronstein/Getty Images

Зааныг салхилуулж байна. (Paula Bronstein/Getty Images)

Фото: Paula Bronstein/Getty Images

Заанд зориулж кофены үр болон будааг ашиглан каш хийдэг байна. (Paula Bronstein/Getty Images)

Каш хийхэд зориулсан цэвэр кофены үр. (Paula Bronstein/Getty Images)

Будаа болон кофены үрээр хийсэн каш. (Paula Bronstein/Getty Images)

Заанууд өдрийн хоолоо идэж байгаа бөгөөд хэсэг хугацааны дараа тэдний идсэн хоол дэлхийн хамгийн үнэтэй кофе болж гарах нь байна. (Paula Bronstein/Getty Images)

Фото: Paula Bronstein/Getty Images

Фото: Paula Bronstein/Getty Images

Фото: Paula Bronstein/Getty Images

“Хар соёо” кофег санаачлагч Блейк Динкин (Blake Dinkin) өөрийн биеэр заануудыг хооллож байна. (Paula Bronstein/Getty Images)

Бааз руугаа эргээд ирлээ. (Paula Bronstein/Getty Images)

Тэсэн ядан хүлээсэн ялгадас. Заанд идсэн хоолоо боловсруулахад 15-30 цаг шаардлагатай бөгөөд боловсруулалтын явцад кофены үрнээс бусад бүх тэжээл үгүй болдог байна. (Paula Bronstein/Getty Images)

Фото: Paula Bronstein/Getty Images

Зааны ялгадаснаас кофены үрийг түүж байна. (Paula Bronstein/Getty Images)

Энэхүү өвөрмөц аргыг анх Индонезичүүд гаргасан аж. Тэд “Копи лувак” хэмээх кофег хийдэг байна. (Paula Bronstein/Getty Images)

Түүсэн үр. (Paula Bronstein/Getty Images)

Хоол боловсруулах эрхтнээс гарсан кофены үрийг цэвэрлэж байна. (Paula Bronstein/Getty Images)

Бэлэн болсон кофе. (Paula Bronstein/Getty Images)

Чанартай кофе хийхэд зориулагдсан кофе чанагч. (Paula Bronstein/Getty Images)

Үүргээ гүйцэтгэсэн заанууд амарч байна. (Paula Bronstein/Getty Images)

Фото: Paula Bronstein/Getty Images
