Доорх хаягаар холбогдож дэлгэрэнгүй мэдээлэл авна уу.
99093445
info@caak.mn
facebook
Алтыг эрт дээр үеэс хүнсэнд хэрэглэдэг байсан бөгөөд VI зууны Пауде (Венето)-д дээдсийн хоолны цэсэнд багтаан, хоёроос илүүгүй зоогонд хольж байх зарлиг буулгаж байсан түүх бий. Италийн мастер тогооч Гуальтеро Маркезе анх алттай хоолыг сонгодог хэрэглээний цэс болгон зохиожээ. Өнөөдөр алтыг дэлхийн олон оронд хүнсэнд хэрэглэж буй бөгөөд Японы алттай кофе, Энэтхэгийн алтан үртэсээр хачирласан олон төрлийн хоол, Тай үндэсний алттай мөхөөлдөс зэрэг үндэстний уламжлалт хоолыг жишээ болгож болно. Мөн “The grand Opulence Sundae”, “True Gut Serill” гэх мэт өндөр зэрэглэлийн тансаг хоолны жоронд алт багтдаг. Ингээд хүнсэнд хэрэглэдэг Алтыг хэрхэн бэлтгэдэг тухай үзэцгээе.