1
Зайрмаг
Худалдан авсан зайрмаг тань идэж болохооргүй тэс хөлдсөн байвал тагийг нь аваад 10 секунд печэнд хийхэд л болно.
2
Самар хуурах
Тавган дээрээ самар, коконат, талхны үйрмэг зэргээ тараан тавиад 4-5 минут печэнд хийх хэрэгтэй.
3
2 аяга
2 аягатай зүйлийг нэг дор халаахдаа нэгнийх нь дор стакан тавьж өндөрлөж өгөх хэрэгтэй.
4
Жигд халаах
Печэнд халаахад хоолны зарим хэсэг халаад зарим нь халдаггүй шүү дээ. Тэгвэл дөрвөлжин саванд биш, дугуй тавган дээрээ хоолоо жигд тараан тавиад печэнд халаахад бүгд жигд хална.
5
Хатаахаас сэргийлэх
Пицца зэрэг хатах магадлалтай хүнсээ халаах хэрэгтэй болвол хажууд нь савтай ус тавиад печэндээ халаавал таны пицца зөөлхөн хэвээрээ байна.
6
Сонгино
Сонгины 2 талын үзүүрийг нь аваад печэнд 30 секунд байлгасны дараа та уйлахгүйгээр хэрчиж болно.
7
Хөөс
Кофендоо хийх хөөс гаргаж авахад маш амархан. Савтай сүүгээ сайн сэгсрээд печэнд 30 секунд халаахад л хөөс бэлэн болно.
8
"Хүүдийтэй" өндөг
Тавганд ус дүүргэж, цагаан цуу бага зэргийг нэмэн 3 минут печэнд байлгаад дээр нь өндөг хагалж хийгээд дахин 1 минут печэнд байлгах.
9
Печээ угаах
Гал тогооны цаасан алчуурыг норгоод дээр нь бага зэргийн лимоны шүүс дусаан 4 минут печэнд байлгана. Дараа нь салфеткаар печны дотор талаа арчина.
10
Эрүүл чипс
Хүнсний ногоогоо /лууван, бууцай, буржгар байцаа/ цаасан салфеткан дээр тавиад 5 минут печэнд байлгасныхаа дараа нөгөө талаар нь эргүүлэн 3 минут байлгана.
11
Махны модоо ариутгах
Махны модоо лимоны шүүсээр арчаад печэнд 1 минут байлгана.
12
Бохь
Хувцсан дээр наалдсан бохийг салгахын тулд цагаан цууг 1 минут печэнд халаагаад наалдсан бохин дээр түрхээрэй.
13
Шил ариутгах
Шилэн аягандаа бага хэмжээний ус хийгээд 2 минут печэнд байлгахад ариутгагдсан байх болно.