Тайландын хамгийн амттай шөлний нууц жорыг 45 жилийн дараа задалжээ

Тайландын нийслэл Бангкок хотод байрлах нэгэн зоогийн газар үхрийн шөлөөрөө маш их алдартай. Энэ зоогийн газар уг шөлөө 45 жилийн турш хийж байгаа бөгөөд жорыг нь чанд нууцалсаар иржээ. Тэгвэл саяхан тэд шөлнийхөө нууцыг задалсан байна.

Тайландын хамгийн амттай шөлний нууц жорыг 45 жилийн дараа задалжээ

Шөлний гол нууц нь удаан чанахад оршдог ба тэд үхрийн шинэхэн махыг гэдэс дотортой нь цуг том тогоонд хийж өдөржин буцалгадаг гэнэ.

Хамгийн гол нь тэр өдөртөө үлдсэн шөлийг тогоонд нь хонуулаад маргаашийн шөлөндөө дахин ашигласнаар гайхалтай, өвөрмөц амттай бий болдог аж.

Хэдийгээр бэлдэх арга нь хачирхалтай боловч тус зоогийн газрын амтат шөлийг идэхээр нутгийн иргэд төдийгүй гадны жуулчид хүртэл холоос зорин ирдэг билээ.

Сурталчилгаа (15)
Хаах

Сэтгэгдэл

АНХААРУУЛГА: Уншигчдын бичсэн сэтгэгдэлд caak.mn хариуцлага хүлээхгүй болно. Манай сайт ХХЗХ-ны журмын дагуу зүй зохисгүй зарим үг, хэллэгийг хязгаарласан тул Та сэтгэгдэл бичихдээ бусдын эрх ашгийг хүндэтгэн үзнэ үү.
0/1000
  • ×
    Хариулах ({[{ cmmnt.children.length }]})
    0/1000
    • {[{ childComment.username }]} {[{ childComment.ip_address }]} ×
      {[{ childComment.text }]}
      {[{ childComment.dislike_count }]}
    • Бусад сэтгэгдэл ()
  • Бусад сэтгэгдэл ()