1
Түргэн хоол идэхэд тохиромжтой цаг
Өдрийн 11-13 юм уу оройны 18-20 цагийн хооронд түргэн хоолны газраар үйлчлүүлэхэд хамгийн тохиромжтой юм. Учир нь тухайн цагуудад хүмүүс хамгийн ихээр үйлчлүүлдэг учраас дахин халаасан бус шинэ хоол авч болно.
2
Өглөө идэж болохгүй
Харин 11 цагаас өмнө түргэн хоолны газрууд өчигдрийн хоолоо халаадаг учраас өглөө үйлчлүүлэхээс татгалзаарай.
3
Хоолны газрууд албаар хаалгаа дэлгэдэг
Түргэн хоолны газрууд хаалгаа албаар дэлгэж хэрэглэгчдийг үнэрээр татдаг юм.
4
Давсгүй шарсан төмс захиал
Төмсийг шарагдаж дуусангуут давсалдаг учраас давсгүй төмс захиалснаар та шинэхэн төмс иднэ гэсэн үг.
5
Шарсан төмсийг 19 орцтой жороор бэлтгэдэг
Хэрвээ таны гэртээ шарсан төмс түргэн хоолны газрынх шиг амттай биш бол битгий гайхаарай. Учир нь түргэн хоолны шарсан төмсийг 19 орцтой жороор амталдаг аж.
6
Орчин үеийн түргэн хоол маш их калортой
Түргэн хоолны орц болон найрлага өөрчлөгдөхийн хэрээр ичлэгийн хэмжээнч нэмэгдсээр иржээ. Жишээ нь 80-аад оноос хойш бургер 75 пицца 70 хувь илүү илчлэгтэй болсон байна.
7
Шэйк хэт их чихэр агуулдаг
Өдөрт хүн 25-50 грам элсэн чихэр идэх ёстой байдаг бол шэйк 80 грам элсэн чихэр агуулдаг.
8
Автомат ундааны машин бактер үржүүлдэг
Автомат ундааны машин бараг цэвэрлэдэггүй учраас түвэгтэй байдаг учраас бактер үржихэд таатай нөхцөл бүрддэг байна.
9
Түргэн хоолны газар ундаа цай, кофеноос хямд байдагийн учир
Хийжүүлсэн ундаа хүний хоолны дуршлыг нэмэгдүүлдэг учраас цай, кофеноос илүү хямд үнэтэй байдаг аж.
10
Гараар идүүлэх тактик
Хүн хоолоо гараараа барьж идэх хоолны дуршил мөн нэмэгддэг учраас түргэн хоолны газрууд хутга, сэрээ хэрэглэхээс зайлсхийдэг.