1
Амтат чинжүү
Амтат чинжүүг зурагт үзүүлсэн шиг ийнхүү цэвэрлэвэл, цаг хугацаа хэмнэхээс гадна, илүү хялбар байх болно.
2
Шүдний оо шахах
Дуусаж байгаа шүдний оог бүрэн шавхахын тулд, үсний хавчаар ашиглах хэрэгтэй.
3
Тарвас
Тарвас зүсэхдээ ийнхүү, том шилэн сав ашиглавал шүүс урсахгүй, илүү амттай болдог.
5
Төмс
Төмсийг буцалж байгаа халуун усанд 2-3 минут байлгаад, дараа нь хүйтэн усаар сойсны дараа ийнхүү гараараа хальсыг нь хялбархан аваарай.
6
Гадил хальслах
Гадил жимсийг хальслахдаа зурагт үзүүлсэнтэй ижил хальслах хэрэгтэй.
7
Сонгино
Бид сонгиныг хэрчихдээ ийнхүү хальстай нь хүйтэн усанд сойж, дараа нь хэрчвэл нүд хорсохгүй, бас хялбархан хэрчигддэг.
9
Интоор жимс, олив, жимсгэнэ
Эдгээр жимсийг ийнхүү хоёр тавганы голд хийж, дундуур нь хутгаараа зүсэж өгөөрэй.
10
Гүзээлзгэнэ цэвэрлэх
Гүзээлзгэний голыг цэвэрлэхдээ соруул ашиглаарай.
11
Халуун чинжүү
Халуун чинжүүг хялбархан хальслахын тулд, ургамлын тосоор тосолж, богино долгионы зууханд хэдэн секунт байлгасны дараа хальсийг нь хуулах хэрэгтэй.
12
Дарсны толбо арилгах
Улаан дарсны толбыг цагаан дарсаар арилгадаг байна. Ингэснээр тухайн хэсэг өөгүй, цэвэрхэн болдог.
13
Бэрсүүт жүрж
Бэрсүүт жимсний хальсыг арилгахад үнэхээр төвөгтэй шүү дээ. Харин та ийнхүү зурагт үзүүлснээр арилгавал илүү хялбар юм.