Эхлээд кофены үр болох арабикаг цуглуулна. (Paula Bronstein/Getty Images)
Фото: Paula Bronstein/Getty Images
Фото: Paula Bronstein/Getty Images
Зааныг салхилуулж байна. (Paula Bronstein/Getty Images)
Фото: Paula Bronstein/Getty Images
Заанд зориулж кофены үр болон будааг ашиглан каш хийдэг байна. (Paula Bronstein/Getty Images)
Каш хийхэд зориулсан цэвэр кофены үр. (Paula Bronstein/Getty Images)
Будаа болон кофены үрээр хийсэн каш. (Paula Bronstein/Getty Images)
Заанууд өдрийн хоолоо идэж байгаа бөгөөд хэсэг хугацааны дараа тэдний идсэн хоол дэлхийн хамгийн үнэтэй кофе болж гарах нь байна. (Paula Bronstein/Getty Images)
Фото: Paula Bronstein/Getty Images
Фото: Paula Bronstein/Getty Images
Фото: Paula Bronstein/Getty Images
“Хар соёо” кофег санаачлагч Блейк Динкин (Blake Dinkin) өөрийн биеэр заануудыг хооллож байна. (Paula Bronstein/Getty Images)
Бааз руугаа эргээд ирлээ. (Paula Bronstein/Getty Images)
Тэсэн ядан хүлээсэн ялгадас. Заанд идсэн хоолоо боловсруулахад 15-30 цаг шаардлагатай бөгөөд боловсруулалтын явцад кофены үрнээс бусад бүх тэжээл үгүй болдог байна. (Paula Bronstein/Getty Images)
Фото: Paula Bronstein/Getty Images
Зааны ялгадаснаас кофены үрийг түүж байна. (Paula Bronstein/Getty Images)
Энэхүү өвөрмөц аргыг анх Индонезичүүд гаргасан аж. Тэд “Копи лувак” хэмээх кофег хийдэг байна. (Paula Bronstein/Getty Images)
Түүсэн үр. (Paula Bronstein/Getty Images)
Хоол боловсруулах эрхтнээс гарсан кофены үрийг цэвэрлэж байна. (Paula Bronstein/Getty Images)
Бэлэн болсон кофе. (Paula Bronstein/Getty Images)
Чанартай кофе хийхэд зориулагдсан кофе чанагч. (Paula Bronstein/Getty Images)
Үүргээ гүйцэтгэсэн заанууд амарч байна. (Paula Bronstein/Getty Images)
Фото: Paula Bronstein/Getty Images