1
Лимон, гүзээлзгэнэтэй ус
Нэг литр буцалсан усанд тал лимоныг нимгэн зүсэж бүгдийг нь хийгээд, нэг аяга гүзээлзгэнээ мөн голоор нь нэг хувааж, хийнэ. Үүнийгээ бага зэрэг хандалж, "идээшүүлж" байгаад хөргөгчинд хийн хөргөж уугаарай.
2
Жүрж, лайм, лимонтой ус
Эдгээр жимснүүдээс гадна гааны навч хийж өгвөл гашуун амт нь дарагдана. Цитрусын төрлийн жимснүүд өөх шатаах өндөр үйлчилгээтэй байдаг тул жин хасч буй, дэглэм барьж буй эмэгтэйчүүд байнга уувал тохиромжтой.
3
Ананас, гаатай ус
Танд ердөө нэг аяга хэрчсэн ханборгоцой, хоёр гурван ширхэг гааны навч хэрэгтэй.
4
Бөөрөлзгөнө, лаймтай ус
5
Нэрстэй ус
Та хүсвэл нэрсээ буцалгаад хөргөөсөн ч болно. Үүнийгээ мөстэй хольж, амтат коктейль болгон уугаарай.
6
Лимон, ананас, цагаан гаатай ус
Танд ердөө тал лимон, нэг аяга зүссэн ананас, нэг халбага нунтаг цагаан гаа хэрэгтэй.
7
Тарвастай ус
Зуны улирал гэхээр л шүүслэг амттай тарвас санаанд буудаггүй гэж үү? Тэгвэл шингэнээ нөхөж, хоолны дуршлаа бууруулахын тулд тарвастай ус уухыг танд санал болгож байна.
8
Өргөст хэмх, гаатай ус
Зуны улиралд хичнээн литр хүйтэн ус уусан ч амны цангаа тайлагдахгүй хэцүү үе бий. Тэгвэл танд ногоон өргөст хэмх, тал нимбэг, гааны шинэхэн навч хэрэгтэй. Сэнгэнэсэн бөгөөд зөөлөн амт танд таалагдах болно.
9
Мөсөн жимс
Мөсийг яагаад заавал дангаар нь хөлдөөх ёстой гэж? Бөөрөлзгөнө, гүзээлзгэнэ, аньс, нэрс, хад гээд л жижиг жимснүүдийг мөсний саванд хийн бага зэрэг буцалсан устай хамт хөлдөөгөөд, дараа нь дарс, ус, бүр цайнд хийгээд уусан ч тохиромжтой шүү дээ.