Доорх хаягаар холбогдож дэлгэрэнгүй мэдээлэл авна уу.
99093445
info@caak.mn
facebook
1. Гахайн цул махаа угааж цэвэрлээд хэсэг хэсэг болгон зүснэ.
2. Өөрийн хүссэнээр давс, бусад амтлагчаар ч амталж болно.
3. Укроп бага зэрэг цацахад гэмгүй.
4. Утах хүртлээ хөргөгчинд байлгаарай.
5. Утагч дотроо модны үртэс хийн бага зэрэг чийглэж цаг хэртэй байлгана.
6. Үртэсээ уугиулж, дээр нь гриллийн төмөр тавина. Түүн дээрээ амталсан махаа тавиад 30-50 минут таглаатай утна.
7. Гүйцэд утсан махны өнгө нь бор хүрэн болох ёстой.