Доорх хаягаар холбогдож дэлгэрэнгүй мэдээлэл авна уу.
99093445
info@caak.mn
facebook
Орц:
- 2 ширхэг яснаас нь салгасан тахианы цээж
- 2 ширхэг яснаас нь салгасан тахианы мөч
- 1 цайны халбага давс
- 1 цайны халбага хар перец
- Утсан гахайн мах
- Гич
- Сүү
- Үйрмэг болгосон цагаан талх
- Наран цэцгийн тос
- 2 ширхэг яснаас нь салгасан тахианы цээж
- 2 ширхэг яснаас нь салгасан тахианы мөч
- 1 цайны халбага давс
- 1 цайны халбага хар перец
- Утсан гахайн мах
- Гич
- Сүү
- Үйрмэг болгосон цагаан талх
- Наран цэцгийн тос
1. Тахианы махаа бэлтгэнэ
2. Давс, перец болон гичээ хооронд нь холиод тахианы махан дээрээ жигд түрхэнэ. Хүсвэл бусад дуртай амтлагчаа хольж болно.
3. Дараа нь сүүндээ дүрнэ.
4. Гахайн махаа 1см орчин хэрчээд шараарай.
5. Дараа нь гахайн махаа жижиглэн хэрчээд, талхны үйрмэгтэй холиод тахиан махаа дээр нь хийнэ.
6. Гахайн мах шарсан тосон дээрээ наран цэцгийн тос бага зэргийг нэмээрэй.
7. Тахиан махаа бор шаргал өнгөтэй болтол нь шарах хэрэгтэй.
8. Ингээд бэлэн боллоо. Сайхан хооллоорой.