Тахианы мах шарах хялбар арга

2015-09-19, 19:48
21,854
Та яг л гадуур зардаг, ресторанд хийдэг шиг амтат шаржигнуур тахианы мах идмээр байна уу? Тэгвэл заавал гадагшаа гарах хэрэггүй бөгөөд бид та бүхэндээ гарын доорх материалаар тахианы мах шарах хялбар аргыг хүргэж байна.
Тахианы мах шарах хялбар арга


Орц:
- 2 ширхэг яснаас нь салгасан тахианы цээж
- 2 ширхэг яснаас нь салгасан тахианы мөч
- 1 цайны халбага давс
- 1 цайны халбага хар перец
- Утсан гахайн мах
- Гич
- Сүү
- Үйрмэг болгосон цагаан талх
- Наран цэцгийн тос

1. Тахианы махаа бэлтгэнэ



2. Давс, перец болон гичээ хооронд нь холиод тахианы махан дээрээ жигд түрхэнэ. Хүсвэл бусад дуртай амтлагчаа хольж болно.



3. Дараа нь сүүндээ дүрнэ.



4. Гахайн махаа 1см орчин хэрчээд шараарай.



5. Дараа нь гахайн махаа жижиглэн хэрчээд, талхны үйрмэгтэй холиод тахиан махаа дээр нь хийнэ.



6. Гахайн мах шарсан тосон дээрээ наран цэцгийн тос бага зэргийг нэмээрэй.



7. Тахиан махаа бор шаргал өнгөтэй болтол нь шарах хэрэгтэй.



8. Ингээд бэлэн боллоо. Сайхан хооллоорой.



Сурталчилгаа (15)
Хаах

Сэтгэгдэл

АНХААРУУЛГА: Уншигчдын бичсэн сэтгэгдэлд caak.mn хариуцлага хүлээхгүй болно. Манай сайт ХХЗХ-ны журмын дагуу зүй зохисгүй зарим үг, хэллэгийг хязгаарласан тул Та сэтгэгдэл бичихдээ бусдын эрх ашгийг хүндэтгэн үзнэ үү.
0/1000
  • ×
    Хариулах ({[{ cmmnt.children.length }]})
    0/1000
    • {[{ childComment.username }]} {[{ childComment.ip_address }]} ×
      {[{ childComment.text }]}
      {[{ childComment.dislike_count }]}
    • Бусад сэтгэгдэл ()
  • Бусад сэтгэгдэл ()