Гоймонтой сүши хийх арга

2015-08-11, 20:07
8,502
Ганцхан Япон гэлтгүй Дорныг тэр чигт нь донсолгож дэлхийд танигдсан хоол бол Сүши билээ. Хэрвээ та төрөлхийн авъяастай л биш бол, хоол хийхдээ хэчнээн гарамгай сурагч байлаа гээд япон хэв маягаар хийж чадахгүй л болов уу. Тиймээс бид та бүхэндээ хийхэд хамгийн хялбар “америк маягаар сүши хийх” аргыг танилцуулж байна.
Гоймонтой сүши хийх арга


Орц:
- Гоймон
- 2 халбага үрсэн бяслаг
- Гахайн мах
- Кимчи эсвэл далайн байцаа
- Чили соус (нэмэхгүй байж ч болно)

1. Эхлээд гоймонгоо чанаарай. Бэлэн болмогц нь үрсэн бяслагаа дээр нь нэмж өгөөд хутгана. Дараа нь хөргөгчинд 15 минут хөргөх хэрэгтэй.



2. Хүйтэн гоймонгийн усыг нь асгаарай.



3. Сүши орооход зориулсан модон дэвсгэр бэлдэх хэрэгтэй.



4. Жигд тарааж тавьсан гоймон дээрээ далайн байцаа (кимчи болон бусад ногоо нэмж болно) тавиарай.



5. Доорх зураг шиг ороох хэрэгтэй.



6. Гахайн махаар орооно.



7. Ингээд эцэст нь чили соус эсвэл дуртай амтлагчаа нэмж өгөөрэй.



Сурталчилгаа (15)
Хаах

Сэтгэгдэл

АНХААРУУЛГА: Уншигчдын бичсэн сэтгэгдэлд caak.mn хариуцлага хүлээхгүй болно. Манай сайт ХХЗХ-ны журмын дагуу зүй зохисгүй зарим үг, хэллэгийг хязгаарласан тул Та сэтгэгдэл бичихдээ бусдын эрх ашгийг хүндэтгэн үзнэ үү.
0/1000
  • ×
    Хариулах ({[{ cmmnt.children.length }]})
    0/1000
    • {[{ childComment.username }]} {[{ childComment.ip_address }]} ×
      {[{ childComment.text }]}
      {[{ childComment.dislike_count }]}
    • Бусад сэтгэгдэл ()
  • Бусад сэтгэгдэл ()