Доорх хаягаар холбогдож дэлгэрэнгүй мэдээлэл авна уу.
99093445
info@caak.mn
facebook
Шорлогны оронд та ширмэн тогоонд хоол хийгээд үзээрэй.
Ширмэн тогооны суурь дугуй учир сайн тогтоох хэрэгтэй. Үүний дараа галаа асааж тогоогоо халаана. Гал дээр хоол бэлдэх нь нүүрс халахыг хүлээхээс илүү хурдан болдог.
Одоо бид лагман хийх болно. Найрлаганд нь хавирга, сонгино, перец, лууван, төмс, улаан лоолийн паста, давс, амтлагч болон масло хэрэгтэй. Хаанаас ч худалдан авах боломжтой бүтээгдэхүүн байгаа биз?
Халаасаан ширмэн тогоон дотроо тосоо хийнэ.
Махаа хутгаж шарна.
Махаа алтлаг өнгөтэй болтол нь шарах хэрэгтэй.
Дараа нь сонгино болон луувангаа нэмж хийнэ.
Сайн хутгах хэрэгтэй.
Сонгино бэлэн болсны дараа амтлагчаараа амтлана.
Төмсөө нэмлээ.
Ингээд гурван халбага улаан лоолийн паста хийж дээр нь нэг ширхэг хэрчсэн улаан лооль нэмэх хэрэгтэй. Энэ нь бага зэрэг исгэлэн амтыг оруулж өгнө.
5-7 минутын турш болгоно.
Дээрээс нь ус нэмж, төмсөө болтол нь жигнээрэй.
Аягалахын өмнө укроп, петрушка,сармис нэмнэ.
Өргөст хэмх, дарсыг хамт хэрэглэвэл илүү тохиромжтой.
Аягалаад гоймонгийн хамтаар идэх бөгөөд бэлэн болсон хоол дараах байдлаар харагдана.
Сайхан хооллоорой. Ширмэн тогоонд хийсэн хоол амралттай ихээхэн зохицдог учир туршиж үзэхэд хэзээ ч буруутахгүй.