Гахайн махыг хэрхэн шарах вэ?

2015-07-10, 18:40
8,538
Гахайн махны хамгийн биенд тустай хэсэг бол гахайн хүзүү юм. Хүзүүний мах нь зөөлхөн, бэлтгэхэд ч хялбар байдаг. Ингээд танд амралт зугаалгаар явахдаа шарж идэхэд тохиромжтой хялбар хурдан аргыг сонирхуулж байна.
Гахайн махыг хэрхэн шарах вэ?


Гахайн махыг амтлахын тулд сонгино, перец, давс болон чимх карри хэрэгтэй.





Өвлийн улиралд ч гадаа шарж идэхэд тохиромжтой.



Шарахад дараах байдалтай харагдана



Уксусанд даршилсан сонгиноо тусд нь шараарай.



Шарах үйл явц.



Бага зэрэг шаргал өнгөтэй болгох хэрэгтэй.



Ингээд та өөрийн дуртай ногоотойгоо холиод идэхэд бэлэн боллоо. Их амархан байгаа биз?





Сайхан хооллоорой.

Сурталчилгаа (15)
Хаах

Сэтгэгдэл

АНХААРУУЛГА: Уншигчдын бичсэн сэтгэгдэлд caak.mn хариуцлага хүлээхгүй болно. Манай сайт ХХЗХ-ны журмын дагуу зүй зохисгүй зарим үг, хэллэгийг хязгаарласан тул Та сэтгэгдэл бичихдээ бусдын эрх ашгийг хүндэтгэн үзнэ үү.
0/1000
  • ×
    Хариулах ({[{ cmmnt.children.length }]})
    0/1000
    • {[{ childComment.username }]} {[{ childComment.ip_address }]} ×
      {[{ childComment.text }]}
      {[{ childComment.dislike_count }]}
    • Бусад сэтгэгдэл ()
  • Бусад сэтгэгдэл ()